Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 9 (1980) (série)


Pyžamo (S09E16)

(epizoda)

Obsahy(1)

Není oslava jako oslava... Manželský pár (M. Kopecký a I. Janžurová) se chystá na oslavu padesátin manželova šéfa. Avšak, k jejich úžasu, je šéf (J. Bláha) s manželkou (L. Skořepová) přivítají v pyžamu. Když dostanou pozvání na další šéfovu oslavu, manželka, kterou rozčílila jejich nevychovanost, na ni odmítá jít. Nakonec je napadne, že jim uštědří lekci a na oslavu se vypraví rovněž v pyžamu. Ať se chytnou za nos! Jenže, tam je čeká nemilé překvapení… (Česká televize)

(více)

Recenze (22)

EKLEKTIK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To je fajn, to nemůžu." Předvídatelný příběh, na němž je více než viditelné, že nevznikl úplně přesně podle zaslaného námětu a jenž by, bez umělého natahování v podobě různých záběrů s hudebním doprovodem, trval tak pět minut a ve kterém, se před očima diváka odehrává Československá socialistická varianta, pyžamové párty, plná soudruhů a soudružek. Pozornějším jedincům, toužícím po shlédnutí této mikrokomedie, však doporučuji nenechat si ujít scénu s konzumací míchaných vajec, v jejímž závěru je možné na okamžik spatřit, jak se Iva Janžurová, úplně odbourá. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Některým bakalářským historkám prostě škodí, že se ve skutečnosti "jako staly". Tohle je ten případ. Je to fajn jednohubka, ale reálnému předobrazu mám problém uvěřit. Ale to je asi jedno. Stejně tak bych mohl pochybovat o tom, že si někdo někdy zavřel zuby do televize a kvůli tomu se málem nekonala svatba jeho dcery nebo že si nějaká divoženka nechala přitlouct stoličku k uchu. Čert to vem. Pádapapádá. ()

Reklama

benden 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento týden četl, že zemřela Luba Skořepová, hned jsem si vzpomněl na tuto kratičkou komedii, kde zahrála jak neupravenou trochu vulgární ženštinu, tak vzápětí elegantní dámu. Jinak ostatní herci v této dvacetiminutovce taky skvělí. když mám málo času na delší film a potřebuju spravit náladu, pustím si Pyžamo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je přesně historka, která se v rodině bude tradovat ještě dlouhá léta. Škoda jen, že se nedozvíme, proč původně přivítali Bláha se Skořepovou v pyžamu naše hlavní hrdiny. Tohle se snad ani nedá vymyslet, tohle se fakt musí stát. Díky Miloši Kopeckému a Ivě Janžurové navíc dostala povídka další rozměr. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak na to, že tam hrajou Kopecký, Janžurka a Bláha a napsal to Dietl, je to ubohost ubohá. Zápletka je potřeštěná a nereálná a každýmu musí bejt po pěti minutách jasný, kam se bude děj ubírat, akorát že to nekonečný natahování týhle nepovedený anekdoty je pak už dost otravný. Scénka s rozbitým autem je tam vyloženě navíc jen jako filmařská vata, protože jinak by tahle pitomost skutečně trvala asi tak třetinu času. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama