Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 8 (1979) (série)


Stopař (S08E38)

(epizoda)
Komedie / Krátkometrážní
Československo, 1979, 18 min

Obsahy(1)

To byl ale výlet... Povídka z oblíbeného cyklu Bakaláři 1979. Mladý pár (M. Vašinka a J. Jurištová) si vyjede autem na výlet. Cestou vezmou malého stopaře (Z. Sirový) a pozvou ho na oběd. Při placení zjistí, že chlapec má u sebe spoustu peněz. Zdá se jim to podezřelé, a tak se mu tajně podívají do tašky, kde najdou spoustu kradených věcí a šperků... (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Každej pořádnej kluk musí utíkat z domova aspoň jednou za život.. Ale každej pořádnej kluk se taky zase musí domů vrátit.." V důsledku vlastně především nablblá ideová agitka s výsostně moralistickým poselstvím, dík tradičnímu dietlovskému žonglování s floskulemi o to bizarnější.. A hlavně raritka jak noha.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Málo kvalitních námětů od diváků zřejmě dopustilo, že v Bakalářích natáčeli kdejakou pitomost. I když tohle možná přišlo jako příkaz z vrchu. Zmařený útěk do Ameriky se jako příběh vždycky hodí... Tahle povídka nemá žádné zvláštní napětí, drama a ani nic dalšího, proč by ji měl někdo sledovat opakovaně. Tehdejší doba si ovšem žádala své. Hodně podprůměrná povídka a to především zpracováním. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krátká bakalářská povídka přibližně o 13letém klukovi, který stopuje s taškou plnou peněz, šperků a elektroniky. Rozuzlení toho, jak ke všemu přišel je z počátku překvapivé, ovšem v samotném závěru se tomu vůbec nedivím, že tohle udělal. Ten příběh z počátku vypadá divně, ale po shlédnutí dává smysl. Co se ovšem nepovedlo, tak ta kamera. Mě přišla strašně moc amatérská, především ty barvy byly strašné. A jen tak na konec taková zajímavost. Všimli jste si na tom filmu něčeho divného? Konkrétně kolik aut jezdí po silnicích? Dokonce i po dálnici projede semtam nějaké to auto, až máte z toho pocit, že buď úmyslně zavřeli silnici pro natáčení nebo sledujete postapokalyptický film. [69. hodnocení, 9. komentář, 60%] ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama