Reklama

Reklama

Hotelová vášeň

(TV film)

Obsahy(1)

Anekdotický příběh o záletném muži a záhadné krásce v hotelové hale... Bakalářský příběh rozvíjí anekdotickou situaci, v níž se ocitá nenapravitelný záletník (P. Soukup) na služební cestě, kterému se zalíbí mladá dívka (S. Králová), sedící osaměle v restauraci jednoho hotelu. Svádí ji osvědčenými prostředky, ale dívka odpovídá s lehkou ironií. Při jejím odchodu na WC muž pozoruje, že dívka velmi silně kulhá. Proto se snaží ze situace rychle vyklouznout. Nakonec se ukáže, že je všechno jinak… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tak to byla blbost. Jenom mě potěšilo, že ten nadržený prasák dostal přes prsty. Ale aby se zalekl kulhající dámy a dovolil, aby z něj udělala idiota. Mohl přece předstírat dál a teprve na druhou schůzku už nepřijít nebo něco podobného. Nechal se zatlačit do kouta jako školáček. A i když to dámě vyšlo, tak stejně vymyslela nehoráznou pitominu. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Pavel Soukup v bakalářské povídce o svůdníkovi, který se nechal napálit krásnou mladou ženou. Průměrná, ale milá povídka. Hudební režie: Miloš Holeček ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama