Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O trampotách vesnického faráře. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pan farář byl asi opravdu světec, protože co jsem jinak byl na farách, tak v ledničkách a spížích to alkoholem doslova bujelo. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Václav Vydra je ještě horší farář, než Lukáš Langmajer. Utahaný příběh ale zachraňují roztomilí HERCI Josef Somr a Gabriela Vránová. Nejde mi do hlavy, že tento (a bohužel další mnohé) příběh byl odvysílán v rámci pořadu "Nejlepší Bakaláři". Pro jeho slabost si tedy dovozuji, že ty ostatní balancují na hraně trapnosti a odpadu. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ondřej Kepka natočil moc hezkou bakalářskou povídku o vesnickém faráři, jehož hospodyně má ráda slivovičku trošku víc, než je zdrávo. Fara a farář se tak dostanou do řečí, že se tam chlastá. Farář by rád situaci vyřešil u místního vikáře (zajímavě obsazený Vladimír Brabec), jenže ten pro něj nemá pochopení. Nezbývá nic jiného než se s nadálou situací komplikovanou navíc načerno vypálenou slivovicí pořádně chlapsky poprat. Vydra zahrál skvěle nesmělého faráře, také zbytek obsazení se činil. Jedna z těch bakalářských povídek, kterou ocení především ti, kteří znají život kněží a vesnické farní babky drbny. Hudba: Miki Jelínek ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ale pane faráři, vždyť je to jen pro lepší trávení !!" - "A pro lepší dech, lepší tlak a klidnější spaní.. Už jste mě ráčila informovat, Anežko !!" ;) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama