Reklama

Reklama

Bakaláři 1997


In flagranti (E15)

(epizoda)

Obsahy(1)

Manželství bývají různá, některá přímo podivuhodná... Povídka se zabývá milostnými vztahy, ale už v pokročilejší fázi, kdy mladistvé vzněty přešly v manželství, a to dokonce dosti letité. Ovšem tato okolnost, ani zkušenost, nebrání tomu, aby nepřekvapilo své okolí... Manžel (P. Trávníček) chce spolu s přáteli (P. Kikinčuk a J. Boušková) vyvézt svou ženu (L. Krbová) do Prahy. Jenže manželka schovává v bytě milence. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejenom svět ale i čsfd se v p.del obrací. Jakej Tomáš Jančařík, k sakru?!!!! Milencem Ljuby Krbové je Petr Jančařík!!! (Moderátor z Vegy atd.). Tomáš je např.jedním z profesorů na gymnáziu Radima Berky v seriálu Křeček v noční košili. A ještě se té chyby chytnou místní uživatelé ve svých rádoby vtipných komentářích. Mimochodem Petr Jančařík tu není ve slipech, ale v trenýrkách. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Vrcholná role Tomáše Jančaříka - tři sekundy ve slipech. Nijak překvapující předvídatelné dílko. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Bakalářské povídky byly většinou slabé i za minulého režimu, ale ty z konce devadesátých let jsou většinou naprostá katastrofa. Slabé herecké obsazení, tupé scénáře a idiotské pointy. Tahle povídka mluví za vše. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ta povídka nedává vůbec smysl. Proč se Tomáš Jančařík schovával a proč ho schovávala Ljuba Krbová, když ho její manžel znal a neměl s ním problém? To jaksi tvůrci zapomněli vysvětlit. Nebo Pavel Trávníček snad dostal od manželky dovoleno najít si taky milenku, když jeho žena měla milence? Těžko říct. Ještě víc nepochopím, proč manželka Pavla Kikinčuka, tak pohoršená celou situací, si prostě nekoupila deštník nový a stejně k manželské dvojici šla. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší bakaláři? V tomto případě ani náhodou. Jestli toto není vycucané z prstu, tak pak už nic. Kromě bídneho obsazení totální úlet. Proč se schovával milenec, kterého manžel znal? Jinak reálie jako z roku 1989. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama