Reklama

Reklama

Inzerát

(TV film)

Obsahy(1)

Lest ve vztahu mezi mužem a ženou kvete i v pozdním věku... Povídka z oblíbeného cyklu Bakaláři 1997. Postarší Slávinka (Z. Hadrbolcová) by se ráda ještě s někým seznámila. A tak si přes inzerát domluví schůzku s vdovcem – Mirečkem (J. Hálek), který má sice domek, auto a úspory, ale tvrdí, že si neumí užívat života. A tak Slávinka uklízí, vaří, pere. Zkrátka – o muže se pěkně stará. Ale pak ji čeká překvapení... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Naivní ukoptěný a uškobrtaný scénář, hvězdy jsou jenom za herecké výkony, nicméně byť věrohodněji a promyšleněji, co jsou vlastně dopisy amerických vojáků a lékařů? Děje se to pořád. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Některé povídky jsou vskutku k zamyšlení. Například mi rozum nebere. Místo, aby se žena partnera hned zeptala narovinu nebo zašla za lékařem, tak si domýšlí. To však není všechno. Nakonec se sejdou všechny ženy, aby dali muži za vyučenou. Nad myšlením některých lidí mi někdy zůstává rozum stát. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Když si Jiří Hálek podá inzerát, narazí na aktivní ženu ve zralém věku, která mu obrátí život vzhůru nohama. Hudební režie: Miloš Holeček ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama