Reklama

Reklama

Mistaken for Strangers

Trailer 1

Obsahy(1)

Kapela The National má za sebou desať rokov a päť úspešných albumov. Práve sa chystajú sa na najväčšie turné ich kariéry. Strach vzbudzujúci režisér Tom, ktorý je o deväť rokov mladší ako spevák Matt a počúva len heavy metal, bol pozvaný, aby sa pripojil ku kapele. Pripojte sa k jazde indie rocku, dvom bratom a k vytváraniu niečoho nového a originálneho... (klipers)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

Bagr_007 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o turné mojí oblíbené kapely a hlavně o zajímavém vztahu bratrů z nichž jeden je hvězda a druhý není nic, ale má kameru a možná s ní něco natočí. ()

Reklama

Bachy 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi, než jsem chytl tón dokumentu a pochopil. První půli jsem se téměř nudil a bál se, že poslouchám a adoruji bandu nesympatických osob a až od půle jsem pochopil význam dokumentu. Pak jsem dostal dávku emocí, kterou jsem ještě nikdy od hudebního dokumentu nedostal a těžko už dostanu. Vlastně je to dokonce možná prvně, kdy se mi hudební dokument opravdu líbil. Rozhodně nesouhlasím s tím, že je škoda, že není dokument více zaměřený na samotnou kapelu. Dokonce bych řekl, že je možná spoiler prozradit, že National nejsou hlavním tématem. Naopak, tenhle přístup je tou nejsilnější stránkou filmu. A taktéž bych asi oponoval, že jde o upřímný kousek. Ačkoliv tady si tolik jistý nejsem. Netuším, co je pravda, co je fabulace, kde lžou, kde hrajou, kde nehrajou a je mi to úplně jedno, protože jediné, čím jsem si jistý je, že Tom Berniger stvořil s bratrem emoční bombu. A to na poli, kde těžce selhalo hodně oblíbených interpretů. Hrdě se hlásím, že jsem explodoval naplno. ()

dresi 

všechny recenze uživatele

The National jsou dost možná nejneobvyklejší rockové hvězdy současnosti, které odjezdí tour bez jakýchkoliv dramat a se sklenkou vína v ruce. Tím pádem je poměrně složité natáčet o tom dokument. Mistaken for Stranger je ve výsledku hlavně o chaotické odysee mladšího bratra za uznáním. Dokument o natáčení dokumentu, který baví svou neuspořádaností a upřímností. Škoda jen, že to není více zaměřené i na samotnou kapelu. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama