Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Skvělá kamera a zajímavý střih. A v neposlední řadě i tempo dobře skloubené s muzikou. Herecké výkony celkem přesvědčivé jo a sem tam i nějaká vtipná hláška. Škoda jen že nádech po úvodních titulcích nevydrží až po ty konečné. Každý podobný Britský filmeček se holt nevyhne srovnání s už kultovním Trainspottingem, žel toť úděl pokračovatelů v něčem co dokázalo oslovit. Ale dosti tlachání. Klidně na to koukněte a berte to tak, že každá párty svižně začíná, ale pak přesto stejně musí jednou skončit. Amen ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

,,The weekend has landed!" Tenhle party film obsahuje kopu scén, ze kterých semtam cituju, z nějakých mám osobní kulty... Např. vizionářská promluva proroka Billa Hickse... Hodně, hodně moc dobrej soundtrack a předpokládám tu oblíbenost jen u celkem specifické sorty lidí, odvisle od věku, preferovaného hudebního stylu a pohledu na zneužívání ilegálních chemických látek. Počítám se mezi ně. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Lehce provokativní, pro někoho zřejmě kultovní, pro jiné místy trefné, ale pořád tak nějak nedotažené. Protrpěli šedivý pracovní týden, aby přišel víkend, který bude zase plný skotačení na tanečním parketu, vyhulených jointů i bolavých probuzení. Generační pozitivní záležitost o morálce tehdejší mládeže ujíždějící na dunivé hudbě a štiplavém konopném dýmu. Máme tu několik postav, u kterých jsem krátce po projekci zapomněl jména a vlastně i důvod, proč se na plátně vyskytovaly. Každopádně všichni tak nějak rozkvetli s blížícím se víkendem, tak jsem jim jejich pozitivní blbnutí (do)přál. Ale další večer bych už v jejich přítomnosti oželel. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Takové okno mezi jednu zajímavou subkulturu. Žádné velké zvraty, všechno vypadá perfektně realisticky, tak, jak má být. Dokonce se člověk i dost nasměje, především díky představám všech aktérů a obecně, pozorovat a poslouchat lidi kolem sebe na týhle párty je samo o sobě dost vtipný. Aneb důkaz, že Star Wars je celý o drogách. Jen ten konec mi tam nesedl, naivitu jsem najednou cítil všude. Dáváme freestyle na pokrouceným kole života. Nejlepší soundtrack z filmu 80% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Před lety jsem byl z tohohle filmu napoprvé nadšený, ze scénáře a hlavně ze způsobu režie, z té smršti vtipu, gagů, výborných scén a obrazů... Nikdy jsem neinklinoval ke stylu života a ke způsobu zábavy hlavních postav, já se v jejich věku radši ožíral v rockových klubech, ale tohle dílo mi bylo hodně sympatické. Po letech už ale při poslechu všech těch stupidních dialogů všech těch duchoprázdných vymaštěnců nekřivím ústa k úsměvu, ale spíš k úšklebku a otráveně zvedám oči. Nicméně nebudu v tomhle případě subjektivní, nýbrž objektivní, natočené je to fakt perfektně, a já jsem se v osmnácti ve dvaceti taky choval jako duchoprázdný vymaštěnec, takže silné čtyři. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)
  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 174krát, což je 1,74krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama