Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (252)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Já tohle prostě rád. Britský humor a jeho osobité podání, zajímavá studie welšské (heh:)) mládeže a moderní kultury. Dal bych klidně i za 5, kdybych byl hulič a ujížděl na těch strašnejch klubárnách:-), ale i tak se mi to líbilo. Ale přišlo mi, že takovýchto filmů lze natočit nespočet a pořád to bude celkem dobré... Zkrátka, kdo má rád britskou filmařskou školu a je mu pod třicet, neměl by být zklamán;-) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není jen o muzice, je o kvalitní muzice a je uplně jedno jestli je klubová nebo jiná, prostě tam je a do filmu prostě patří. Human Traffic je úlet, sledovat tenhle film byl úlet, ale ač se to nezdá, užil jsem si ho stejně jako ta parta magorů, která hákuje celej tejden za jediným cílem: připravit se na pátek a propařit se až na samotný dno. Tento film je o jednom takovémhle víkendu. Víkend, který se zdá být stejným jako každý jiný, pro někoho možná je, ale je jen otázka času jak takovým zůstane. Ty lidi si život užívají jak nejlíp můžou a to je jejich momentální cíl, jejich momentální úděl. A právě ten se jim plní. Když už padaj poslední síly a většinou je člověk na dojezdu, tak právě pochopí to, co se snaží pochopit většina. Že žádný konec není, když do toho někdo spadne, těžko se dostává zpátky do reality. I když realita je dost krutá, a i tak se jí jednou člověk musí podat. Tak o tom tenhle film je...o totálním úletu. --- Víš jak stoupá cena umění, když autor umře? Cena hip hopovýho alba stoupá, když gang zavřou. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Při nové projekci po letech jsem se neubránil strašnému zklamání - kdysi jsem ten film zbožňoval, ale dnes mě už tak nudí, že ho téměř nejsem schopen dokoukat. Ve své době to byl asi kult, ale dnes mi přijde, že ten film beznadějně zastaral a už se na něj v podstatě zapomnělo (částečně snad i proto, že se "krčí ve stínu" slavnějších feťáckých filmů z té doby; těch drog zde navíc relativně ani tolik není). A co je nejhorší, nepřijde mi to ani moc jako komedie - vtipných scén je tam podle mě jak šafránu, a většinu času člověk prostě jen sleduje partičku nějakých mladých lidí neurčitého věku, která se nekonečně dlouho připravuje na jakousi party, na které člověk čeká, že se to konečně rozjede, ale v tu chvíli už právě nuda dosahuje svého vrcholu a nastupuje chuť to vypnout. Retromaniakům myšlenkově zaseklým v devadesátkách by se to asi mělo líbit, ale osobně na mě ten film v roce 2017 působí dojmem strašné zbytečnosti a moc nechápu, proč by se na něj dnes měl ještě někdo dívat. Ani ten sountrack už mě nebaví - za mě prostě všechno špatně. ()

Davson 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je mnohem více životní pravdy než ve většině současných "seriózních dramat", která jsou oceňována na filmových festivalech! A jen tak mimochodem - taky je to neskutečně zábavné, hravé, chytře natočené se spoustou krásných drobností a vůbec je radost se na to dívat. Nemohu to nemilovat - jeden z mých nejoblíbenějších filmů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela dobře je zde zachyceno to, jak se lidé chovají, jak vnímají svoji práci a jak jsou pro ně víkendy skvělým vysvobozením, v podstatě dočasnou dávkou, která jim tu rutinu a nudu trochu zažene. Těší se na ně, prožívají je naplno, neřeší následky. A pak zase zapadnou do rutiny. Vlastně je to docela smutné. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 174krát, což je 1,74krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)

Reklama

Reklama