Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vášnivý myslivec a podle většiny kolegů a přátel uzavřený člověk. Nebyl bohém, i když jeho druhá žena tvrdila, že největšími přáteli v době úspěšného angažmá v Ostravě byli ředitel hotelu a místní barman. Na své okolí působil Josef Langmiler dojmem aristokrata, který byl nad věcí. A to kontrastuje s jeho původem. Neměl moc přátel, spíš se zdálo, že neměl žádné. Ale i to je velmi nepřesný a neúplný pohled na zajímavého herce, který ztvárnil mnoho rolí v Divadle E. F. Buriana, ve filmu i v televizních inscenacích a seriálech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejkonejšivější hlas mého dětství...měl fenomenální paměť... Pudova nespokojenost, to samé zaznělo o p.Haničincovi...A úžasný hochštapler v Ženě za pultem... 😉 ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Josefa Langmilera mám nejvíc spojeného ještě s tou starou dobrou školou českého dabingu. Prosadil se i před kamerou, byť většinou jen ve vedlejších rolích. Ale dostal se do fáze, že i ty přestal dostávat, takže ani jeho konec nebyl zrovna slavný. To je tak, když myslivec prodá všechny svoje flinty. Je to další příběh muže, který celý život věnoval své práci a dostal se do fáze, že už ho nikdo nepotřeboval. ()

Reklama

Reklama