Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arizona Colt je kliďas, toulá se po Západě se svým věčně opilým přítelem Whiskym a bere peníze za ochranu bohatého rančera. Ale když na něj bandité připraví past, a je na něj vypsána odměna, tak se naštve. A když ti samí bandité přepadnou ranč jeho podporovatele a unesou jeho krásnou dceru, tak je jasné, že to Arizona Colt nemůže nechat jen tak. (špaček421)

(více)

Recenze (8)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Giuliana Gemmu vystřídal Anthony Steffen, který je v této roli mnohem snesitelnější, romantiku vystřídala drsnost a brutalita. Někdy až neúměrná celkovému ladění filmu. Vlastně mi to přijde takové schizofrenní - na jedné straně nadsázka s klidným drsňákem Arizonou a jeho věčně opilým přítelem Whiskym (ačkoli tentokrát už mě Camardiel stihnul štvát) a pitomými triky typu odlákání banditů tím, že po vodě k nim pustíme spoustu peněz, na druhé straně zejména ve druhé polovině velice brutální mučení a zabíjení (a to Rafovi Baldassaremu nestačí umřít jednou). K tomu opravdu svinský záporák Aldo Sambrell, který sice nemá charisma vůdce bandy, ale nějakou velkou autoritu u svojí bandy nemá, tak je to fuk, dvě krásné ženy, jako vždy jedna hodná a jedna zlá (Marcella Michelangeli a Rosalba Neri), spousta akce a nehodící se hudba Bruna Nicolaie, který zřejmě film považoval za komedii. Ale ta úvodní písnička je tak praštěná, až je super. Celkově se mi to líbilo víc, než jednička, ale že by to byl nějak moc dobrej western, to rozhodně ne. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Taxom sa rozhodol dopozerat filmografiu rezisera Sergia Martina - zatial som videl len Kanibalove 2 a Cukr med a Feferonka 1980. Tento film je jeden z prvych, co natocil Martino, a ide o western. Dost nudny spaghetti western, kulisy len priemerne, dialogy tiez a v strede vladla priserna nuda. Zaverecna prestrelka to uz potom nezachranila : 50 % ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Spaghetti westernová taškarica, v ktorej "každý chvíľku ťahá pílku" a ako záporné, tak aj kladné postavy sa miestami chovajú tak hlúpo a ľakovážne, že v prostredí skutočného divokého západu by podľa mňa neprežili ani hodinu. Inak, Anthony Steffen má vcelku zaujímavú westernovú vizáž a keby si dokázal po celú dobu zachovať kamennú tvár a občas nestrúhal idiotské grimasy, bol by to ideálny predstaviteľ postavy neohrozeného pištoľníka. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Martino si vypůjčil od Lupa název Arizona Colt a nahradil Gemmu úplně jiným Steffenem. Buď slabší trojka nebo silnější 2,5, ale vzhledem k tomu, že k dnešku (23. 9. 2013) to má nepochopitelných 70 %, dávám nižší hodnocení. Úplně se to nepotápí snad jen díky dobré hudbě, jinak jde o slabší špageťák, slabší než původní Arizona Colt. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Ještě o stupeň lepší než původní film. Arizona v podání Gemmy byl spíš optimista a tady v podání Steffena mi přijde Arizona jako realista. Plus si myslím, že Steffen je mnohem výraznější v roli Arizony než Gemma. Taky je tenhle film víc násilnej. Hudba sice není nijak extra dobrá, za to kamera a herci supr. Upřímně jsou tu i lepší přestřelky ve srovnání s původní Arizonou. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama