Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když muž nešťastnou náhodou zabije svého bratra sekerou, jeho snoubenka je rozhodnutá, že jejich štěstí nebude stát v cestě ani vražda. (JasonCZ)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak už jen to, že je Tyler Labine partnerem Malin Åkerman je trochu divné. Ona je boží, on je prostě trouba. Možná jsem malinko předpojatý, ale prč by tenhle pár měl fungovat? Nefunguje to, stejně jako nefunguje pitomá zápletka, která je rozpracovaná do nesmyslného běsnění. Závěr už je pak jen důsledek toho, jak celý film byl veden. Nepříjemné postavy, kdy jejich vtipy nejsou vůbec vtipné. Bohužel opravdu jen ztráta času. Hlavně kvůli Malin mě to mrzí. Ne, druhého Tuckera a Dala v tom určitě nehledejte. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jestli nechcete zbytečně ztratit 91 minut ze svého zbytečného života, tak se této šitce vyhněte obloukem! Možná mělo jít o pokus napodobení Tucker & Dale vs. Zlo, bohužel jde o hodně špatný pokus. Jediné, na co se dá dívat, je Malin Åkerman. Jinak jsou tu jen pitomé figurky, přiblblý rádoby vtipný tlouštík a jedna zhulená feťačka. Tečka. 10% ()

Reklama

xronos 

všechny recenze uživatele

Hodocení něco mezi 2-3 hvězdy. Dějově trochu připomíná britské The Sightseers, i když tenhle je méně "úchylný". Filmu bohužel chybí dějové zvraty a nit, která táhne divákovu zvědavost až do konce. Vlastně by tomu slušely spíše 2 hvězdy, ale zas tak špatné to není. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama