Reklama

Reklama

Barry je protivný a krutý asociál, rozený problémista. Má tři nejlepší kámoše, kteří věří, že jediný způsob, jak se ho zbavit, je najít mu budoucí ženu. Když se Barry konečně potká s tou pravou, kamarádi s hrůzou zjišťují, že je jeho nastávající ještě horší než on. Bojovka začíná znovu - tihle dva nesmí zůstat spolu! (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

006.Trevelyan 

všechny recenze uživatele

Většinou nemám rád prdící komedie, ale tahle mi sedla. Prdí se hodně, ale ještě nejsou naházené zdi... Každý jsme jiný a Barry je bohužel blázen a showman. Hodně lidí zamrzne rozumově ve dvanácti a Barry měl to štestí, že s ním v těch dvanácti byla aspoň sranda. Rozmazlený třicetiltý frajer je podstatně horší :-) Dabing je taktéž dobrý, obzvláště "pičunda" je hodná zapamatování. S herci problém nemám, naopak přítelkyně je fajn, nemůže vypadat jako modelka a prdět u toho, to by nebylo ono. Tak nebuďte pičundy a na chvilku se uvolněte a užijte si to. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Barry je naprosto skvělý. Říká to, co si myslí, není ovlivněn zbytečností zvanou etiketa a jedinou jeho chybou je to, že má tři příliš normální kamarády. Já jsem přející člověk, takže jsem po celou dobu filmu Barrymu přál dívku, která se nečervená při krknutí, prdí první ligu a nahotu považuje za přirozenou. A Melanie taková je, takže heuréka. Chápu však, že zejména něžnějšímu pohlaví nějaký ten zvratek, prdík nebo vulgarismus nebyly příliš po chuti. Mně to taky většinou nechutná, ale oni ty vtipy nebyly vůbec špatné a i když to bylo dost řídké, tak mě to s Barrym celkem bavilo. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som siahol po komédii, samozrejme s obrovskými obavami, že to bude stratená hodinka a pol, ktorá mi nič nedá. A ja som sa pomýlil!!! Film má totiž obrovské morálne ponaučenie. Nadržaným scenáristom bez štipky zmyslu pre humor by sa nemali dať písať scenáre ku komédiám. Maximálne tak k pornu. Ale povedzme si otvorene, tam zas žiaden scenár netreba... ()

Aresko123 odpad!

všechny recenze uživatele

OTRASNE! takto by sa dalo napisat motto tohto akoze filmu...... Ak sa vam zda smiesne ze 30 rocny debilko si prdne so svojou debilnou frajerkou v aute a spolocne sa smeju nad tym ze ostatny spolucestujuci sa dusia lebo im nejdu otvorit okna, tak je to film rovno pre vas. Boze toto je humor? Preboha co je na tom smiesne? To je naozaj svet taky degenerovany? Co je to tu za ludi ktory oznacia tuto debilinu za dobru komediu???? Co ste sa tu vsetci zblaznili??? Este jedna situacia : barry so svojou frajerkou sa smeju na tom ako v restauracii nenapadne hadzu ludom do tanierov a poharov kusky jedla... TO JE SMIESNE ???? Inak Barry mal byt asi taka nenapadna kopia toho chlapka z Parby v Las Vegas (este mu aj rovnaku bradu a tlstu postavu "ukradli") - fakt ubohe............ ()

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Someone marry Barry je klasická americká jednoduchá záležitosť s pomerne nepremakaným a drsným, miestami až nechutným humorom. Ak však pripustím fakt, že netreba brať vždy všetko príliš vážne, tak som sa v podstate bavila. Áno, bolo to miestami prízemné a primitívne. Na druhej strane celkom familiárne a sympatické. Dokonca (čo by som nepredpokladala) to obsahovalo aj troooošku hlbšiu myšlienku. Tá síce bola zreteľná a do očí bijúca od prvého momentu, ale snaha sa cení. Prikláňam sa k rozpačitému, no predsa len priemeru. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles ve státě Kalifornia. (Terva)

Reklama

Reklama