Reklama

Reklama

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

juta 

všechny recenze uživatele

Další zklamání. Opravdu čekal jsem mnohem víc, jenže tady jsem si moc srandy neužil. Nevtipné... to je to nejhorší, co chcete u komedie zažít. Bohužel Melissa není žádným tahounem filmu, ze začátku vypadala opravdu příšerně a pro diváky začne být značně nesympatická, trochu to zachraňuje Susan Sarandon, ale ani se nedivím, že se tohle nepovedlo. Tammy mě utvrzuje v tom, že v hlavních rolích u komedií musí figurovat mužské pokolení, protože s holkama taková sranda není a snad nikdy nebude... ()

JimDeNiro 

všechny recenze uživatele

Nevím, nejsem tlustý looserský vůl, ale vcelku jsem si Melissu McCarthy oblíbil a na Tammy jsem dlouho čekal a popravdě jsem se těšil. Čkal jsem, že to bude fajn vtipný odvaz ve stylu Drsňaček, a je to teda slabší. Ale hlavně skrz Susan Sarandon jsem na to čekal, ano, a to nejsem gerontofil. Susan je skvělá herečka a tady nezklamala, až na to co jí v maskérně udělaly na hlavě za účes. Ale chápu, hrála starou nadrženou bábu. Melissa trochu zklamala a Susan naopak mooc potěšila, dle mne dobrá oddechovka, smál jsem se, ale čekal jsem opravdu více... 60% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Melissa McCarthy moc dobře věděla, co vymýšlí a do čeho to jde. Tammy je totiž dost nekorektní komedie, která není úplně blbá, ale na druhou stranu si taky nemyslím, že by byla úplně vtipná. No, jak kdy. Pro americké publikum je ale ideální. Nejenom, že tenhle film Američani v kinech zaplatili, oni ho ještě ve velkém podpořili, protože se tu Melissa ukázala v takové roli, ve které si sama ze sebe dokázala udělat legraci. A to má Oprah ráda, co si budeme povídat. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Ben Falcon umí točil celkem solidní sitcomy (Happy Ending, Jmenuji se Earl). Ovšem projekty typu Tammy si sere z příma do bot a možná za tento plev, který má být komedií slízne i nějakou tu nominaci na zlatou malinu... Nejen, že je film zpletencem nevtipných a hloupých situací, ale ještě se člověk musí devadesát minut dívat na nefilmogenickou M.McCartney a její neherecké umění... Abych to shrnul a uzavřel; film se mi nelíbil, nebavil mě a dám jednu hvězdu. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tammy má obrovskou a také jedinou výhodu, a sice že je občas fakt vtipná a u několika scén jsem se upřímně pobavil. Kromě nich však nenabízí nic netradičního či nějak originálního, tvůrci sází na ověřené postupy, takže se nevyhneme hluchým místům, trapným emocionálním výlevům a nespočtu různých klišé. Melissa McCarthy mi překvapivě přišla strašně nesympatická, její herecký projev mě po celou dobu vysloveně iritoval. Nebýt těch několika povedených scén, jednalo by se z mého pohledu o vyložený propadák. 3/10. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě. (Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA. (rafix)

Reklama

Reklama