Reklama

Reklama

Memoria

(festivalový název)
  • Dánsko Memoria
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Psychologický
Dánsko, 2013, 6 min

Obsahy(1)

Drogově závislý bezdomovec Vincent skončí v opuštěném domě, kde jej temná a zvrácená bytost nutí pohlédnout do tváře potlačené minulosti. (Zlín Film Festival)

Recenze (6)

Melios 

všechny recenze uživatele

Každé existujúce hororové klišé napchaté do 6 minutového krátkeho filmu....nič moc. Od dánov som toho čakal viacej a nie nejakú trápnu kopírku Burtonových filmov so sekajúcou animáciou... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tvárou tvár minulosti a ešte tak sprasenej, sa človek dozvedá svoje. Len či už nieje na takýto reverz neskoro. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Konečně, už asi půl intergalaktického milénia jsem neviděl krátký film, kde bych mohl 3d animaci (a hlavně modely postav) prohlásit za hezké a nejen to, ono je to dokonce docela pěkné! Nu, pak trochu zamrzí, že přestože se jede na strunu atmosféry a temných flasbacků, je výsledek trochu rozmrzele roztahaný a vlastně i docela nezajímavý, tématu navzdory. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Budu souhlasit s ostatními, že tady se Dánům ta animace vážně povedla. Bylo to však asi to jediné, co se mi na tomto krátkometrážním snímku líbilo. Příběh mě nějak závratně neokouzlil stejně jako vytvořená atmosféra. Nebylo to vyloženě špatné, ale znám mnohem lepší animované kousky. Takže za mě klasická průměrná podívaná.50% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Animácia bola podľa mňa taký priemer, efekty boli čudesné, no podľa mňa sa tam veľmi nehodili, aj keď atmosféru to malo, no a záver napriek tomu, že som niečo podobné čakal aj vzhľadom na názov filmu, ma celkom dostal. Áno, bolo to solídne. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama