Reklama

Reklama

Inside

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Austrálie, 2013, 7 min

Obsahy(1)

Mladá fotografka na své procházce narazí na dům, který začne vzbuzovat její zvědavost. I přes počáteční váhání vstupuje dovnitř. To ale netuší, co ji tam čeká. (Litsarch)

Recenze (9)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ta fotografka byla celkem sympatická ale evidentně blbá. To ví i malý děcka že lízt do cizích domů se nevyplácí. 1 hvězda za fotografku, druhá za to málo co se ve filmu povedlo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím se rovněž přidat na stranu těch nespokojených diváků, protože tento krátkometrážní snímek se jednoduše tvůrcům moc nepovedl. Přitom by bohatě stačilo vymyslet jednoduchý a hlavně srozumitelný scénář. No ona sice tahle krátká zápletka není těžká k pochopení (tedy samotná kostra příběhu), jenže všude okolo vyrostla spousta otazníků. Pěkná holka to ano, slušné prostředí i hudba – ovšem to je tak vše. Říká se, že v jednoduchosti se síla, ovšem tady se Stuart Stanton snažil být jednoduchý až moc. Vlastně je to celé takříkajíc o „hovně“… ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když se klišé pojme jako klišé, jako klišé to také dopadne. Body k dobru alespoň za tu nádhernou pěšinku a odhalení pravé podstaty názvu filmu. Ten totiž nemá nic společného s oním domem ani zápletkou, ale očima hlavní hrdinky. Protože stačí jeden jediný pohled do nich a chcete být "inside". Napohled příjemné, obsahově plytké. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Čo to ako malo byť? Krásne dievča si fotí po lese, nájde opustený dom, kde nájde chladničku a z nejakého neznámeho dôvodu sa napije vody, ktorá tam je, ale pritom nemohla vedieť, či to ozaj voda je a potom ten nezmysel na konci, k čomu to ako má slúžiť? Taktiež prečo všetko dookola fotila? To bolo proste veľa nezmyslov. Tá hudba bola fajn, inak nič aspoň trocha dobré. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Poďme na to. Nejako sa nám to zadrháva. Prečo? No lebo tvorcovia niečo začnú a potom to nedokončia. Pokus sa nevydaril. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No hrozná mindžárna. Holka by svým projevem neutáhla ani amatérské péčko, scénárista to naškrábal na hajzlpapír během reklamní pauzy v "Tak jde čas" a napínavé je to asi jako zavazování tkaniček, když člověk vyráží pozde do práce.. Někdy se stydím, že se mé číslo hodnocení navyšuje díky takovým malomocným projektům. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Dotěrnost některých lidí opravdu nezná mezí. Co je to za kravské nápady někomu cizímu prostě jen tak vlézt do baráku? Holka si asi myslí, že když řekne ,,halooo je někdo doma" a nikdo jí neodpoví tak to automaticky znamená pojď dál, vše si tady nafoť a v mezičase mi vyber ledničku . No nezabili by jste jí? ()

Reklama

Reklama