Reklama

Reklama

So Pretty

Krátkometrážní / Horor
USA, 2012, 9 min

Režie:

Al Lougher

Kamera:

Milan Spasič

Hrají:

Jeremy Palko

Obsahy(1)

Mladá žena nastoupí do večerního metra, kde se dá do řeči s neznámým mužem. Po chvíli ale zjišťuje, že nejde o obyčejného cestujícího. (Fritaaa)

Recenze (11)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo děvče „Twilight je nehorázná sračka“… Raději ti ukážu jak to „dělá“ upír v reálu…No a ve vlaku vypukly hotové jatka…Pak ona přišla o veškeré iluze…A on se alespoň nažral…Nemůžu říct, že bych se u toho vyloženě nudil, ale mohlo to být rozhodně o trošku kratší. Zvláště pak dost nezáživný začátek. Režisér si však u mě získal plusové body hlavně tím, že se nebál udělat si prdel s takové „teenagerské modly, jakou je jejich dnes již mnohými ostříkaný Twilight“. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vyžilá fuchtle nastoupí do metra, usedne a rozevře knihu. Náhle se k ní přitočí týpek a začne do ní hustit kecy a celou dobu vedou rozhovor o ničem. Pak se vrhne na cestujícího a zakousne ho. Co na tom mělo být strašidelného? Pointa se nedostavila žádná. Nebýt zpomalených záběrů a dobré písničky v titulcích je to na ručník. Nedozvěděl jsem se ani kdo měl být ve filmu "tak krásný" podle názvu, protože herečka Melanie Crim až tak překrásná nebyla. A jestli to bylo myšleno jinak potom bádat nehodlám. Prostě krátkometrážní film co u mě nezabodoval. Mé hodnocení: 20% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Panenkáře celkem slušný 8 minutový film z metra, kde podivný chlap se dá do konverzace s krásnou čtenářkou. Slušný zvrat a pěkně brutální finále. Škoda pomalejšího rozběhu, ale i tak stojí za pozornost. 6/10. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mladá žena nastoupí do metra, pohodlně se usadí a vytáhne z kabelky bestseller, který pobláznil teenagery. Stmívání. Zaujme mladíka stojícího opodál. Dá se s dámou do řeči. Ta vysvětluje, proč má Tvajlajt ráda a co se jí líbí na "moderním" pojetí upírů. Jejich hovor se stočí poněkud nečekaným směrem, když se mladík dívky zeptá, koho z cestujících by nejraději "zakousla." Poté nastává "Metrosacre":) So Pretty má neotřelý námět, dobré výkony, i konec. Takže rada pro dámy, které zbožňují Twilight: Nikdy si v nočním dopravním prostředku nečtěte tuto knihu. Nikdy totiž nevíte, kdo jede s Vámi:) ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama