Reklama

Reklama

Limbless

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Německo, 2012, 13 min

Režie:

Daniel Konze

Scénář:

Daniel Konze

Obsahy(1)

Dva kamarádi si vyrazí do lesa na lov. Postaví si stan a vyrazí do akce. Netuší ale, že lovnou zvěři se stanou oni sami. (Litsarch)

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úplný závěr a lesní prostředí ze začátku si ty dvě hvězdy co tomu dávám, zaslouží. Zbytek už však moc dobrý nebyl. Chyběla mi k tomu potřebná atmosféra, kterou se sice bratři snažili na oko navodit, ale na mě to prostě nezafungovalo. Dávám přednost akci před amatérským pojetím gore scén – které jsou navíc dost nevěrohodně podány, jenže té jsem se tu opravdu moc nedočkal. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Ok. Nejdřív ať si dá facku člověk, co měl na starosti hudební stránku, jelikož z toho dělal až jakousi epickou výpravu, když jen kráčeli lesem. A pak ať si dají facku všichni ostatní. Hlavně ten šikula zabiják, co pižlal, pižlal a jen ztěží ručku upižlal. ()

Vampireman odpad!

všechny recenze uživatele

Ultra amatéřina bez nápadu nebo atmosféry, kde lze vytknout úplně všechno. Nejhorší ze všeho byly nesmyslný zatmívačky při každym střihu. A když už jeden herec hraje dvě postavy a nevymění si ani kalhoty tak mám tendenci uvažovat, že sourozenci Kuncovi měli zůstat před filmem leda jako diváci. ()

Reklama

Reklama