Reklama

Reklama

The Town That Christmas Forgot

Obsahy(1)

Každoročně rozdává Santa na Vánoce dětem radost a samozřejmě dárky. Všude se tak děje, jen ve městě Halcyon Ridge už několik let ne. Děti se ptají, proč na ně Santa zapomněl? Na tuto otázku znají odpověď jejich rodiče, kteří skrývají krvavé tajemství, ale letos se to má všechno změnit! (SOLOM.)

Recenze (7)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie všetci čakajú s nadšením a láskou na príchod Santu, ako napríklad malá Rachel. Sklamanie z detstva môže totiž natoľko zmeniť jednotlivca, že sa radosť z príchodu Vianoc vytratí skôr, ako človek dostane toľko vytúžený darček. Slušné, nápadité, s občasnou ponukou vydareného gore (ktorého mohlo byť rozhodne viac). Záver zodpovie otázku, ktorú si všetci kladieme od detstva. Ako to ten Ježiško stíha, obdarovať všetky deti počas jednej noci? - 60%. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem Guerrerova předchozí díla, ale bylo mi jasně dáno najevo, že to není na žádnou škodu. Chválit teda ale taky moc nebudu. Vizuálně to byla nádhera, efekty taky vydařené, jediné, co moc nefungovalo, byl ten připitomělý děj. Krátkometrážní filmy, jak už jsem párkrát psala, moc ráda nevyhledávám, takže průměr. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Děti v městečku Halcyon Ridge mají již několik let pěkný smolík. Vypadá to, že se na ně Santa vysral i s dárkama, ale opak je pravdou. To jejich rodičové jsou pěkné svině, které z duše dědka v červených hadrech nesnášejí a dávají jim co proto. No tento atmosférický krátkometrážní kousek jsem si pustil ve správný čas. Sklepní masakr byl slušný, gore taky – jen jsem si vždycky myslel, že Santa je jen jeden a ne každý rok jiný… Franklin Guerrero Jr. musí vánoce asi nesnášet – (mléko s prášky na spaní – žiletky v sušence…)… Slušný průměr, ale je tu pár věcí, co mi vadily…60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Vianočný súboj dobra so zlom. A môžte iba raz hádať, kto tu zosobňuje ktorú stranu. V dosť bledom obale s minimom vianočnej atmosféry a minimom invencie. Ho-Ho-Ho! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Nápaditý vánoční hororový kraťas a bezesporu nejlepší věc, kterou má zatím Franklin Guerrero Jr. na kontě. Po amatérismu není skoro ani památky! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama