Reklama

Reklama

Anger of the Dead

Krátkometrážní / Horor / Drama
Itálie, 2013, 16 min

Obsahy(1)

Manželský pár márne blúdiaci spustošeným svetom spozná v očakávanej situácii, v ktorej musia bojovať s nemŕtvymi, neočakávaného nepriateľa. Chuť po žene v dobe "temna" môže byť niekedy väčšou výzvou než strach zo samotnej smrti. (*CARNIFEX*)

Recenze (4)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Manželský pár márne blúdiaci spustošeným svetom, spozná v očakávanej situácii boja s nemŕtvymi, neočakávaného nepriateľa. Chuť po žene v dobe "temna" môže byť niekedy väčšou výzvou, ako strach zo samotnej smrti. Je pravdou že mimoriadneho gore sa divák nedočká. Taktiež príbeh nie je nijak výnimočný, no musím uznať, že masky boli skutočne na výbornej úrovni. Netreba dúfať v zázrak, a vyslovené sklamanie sa nedostaví - 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Klasická krátkometrážní zombie vybíjená. Nic novýho pod sluncem. Masky jsou na celkem dobré úrovni ( je vidět, že si někdo vyhrál )-ruční práce. Zbytek jsou tuctový CGI efekty. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ups lekl jsem se, že to bude zas jen další „lovestory“ uprostřed zombie apokalypsy, ale po počáteční pasáži v restauraci se následně přesuneme přímo do akce mezi vraky aut. Na herečku se pěkně dívalo (hezká byla což o to), ale já si víc užíval příjezd potetovaného borce a jeho „palebnou sílu“. Zombíky kosil pěkně – ostatně jejich masky taky nebyly zrovna k zahození, takže ač je to k nevíře, já se u toho zombie snímku docela pobavil a to je zrovna moc v oblibě nemám…50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Romero staval viacmenej na atmosfére, Fulci útočil na žalúdky a Raimi s Jacskonom to všetko peprili humornou nadsázkou. No len ma tak napadlo. Záver ktorý má emócie a grády, vlastne vyšumí do stratena vďaka nijakým predchádzajúcim minútam. ()

Reklama

Reklama