Reklama

Reklama

Undeading, The

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Kanada, 2012, 3 min

Režie:

Vincenzo Natali

Recenze (9)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprostá paráda, tomu já říkám vtipná (a evidentně drahá) reklama.Tyhle krátkometrážní snímky, které jsou zároveň reklamní kampaní na nějakou společnost, či služby mám čím dál radši.Čtvrtou * přidávám za epesní konec ;) 70%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dokud se nezačalo s oživováním a masáží srdce, ještě mi tahle zombie tří minutovka nepřišla tak trapná a hlavně špatná, jenže místo aby to byla další tuctovka kdy osamocená ženská zůstane obklopena zombíkama a rozpoutá se fight jako prase, kdy končetiny a krev pokryjí obrazovku (monitor), stala se z toho další …. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tá paní ( slečna ? ) zrejme neutekala pred nemŕtvou hrozbou. Bol to klasický útek z práce, po 5 krát ( viac ako ) 8 hodinovom dni. Kto nemá po celom týždni búšenie srdca? Len si treba dávať pozor, či nieje za rohom nejaká zombicalypsa. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Spot o zástavě srdce hrůzou a oživením zombie, nevěděla jsem, jestli se smát, nebo brečet....jídlo musí být vždy čerstvé:-) ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Úplne chápem zombíkov, že aj oni keď chcú jesť, potrebujú čerstvých ľudí :) Som zvedavý kedy dostane Natali kvalitný scenár pretože posledné jeho "celovečeráky" nestáli za moc. Možno keď si scenár napíše on sám ,možno práve zombíci budú tá správna cesta. Možno.... ()

Reklama

Reklama