Reklama

Reklama

Banshee

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller / Akční / Komedie
Velká Británie / Irsko, 2010, 6 min

Obsahy(1)

Čtveřice přátel se vydává na chatu strávit pohodový víkend. Když tu náhle uslyší srdceryvný křik. Okamžitě si vzpomenou na starou irskou legendu o Banshee. Nejdříve si z toho dělají legraci, ale v noci je smích přejde. Smrt si pro ně přišla a už je ze svých spárů nepustí. (SOLOM.)

Recenze (3)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Legenda o Banshee je pro horor jak dělaná. Tohle byl ale výsměch. Špatná kamera, otřesní (ne)herci a místo ženy (víly) chlap. Autor tohohle shitu by si zasloužil slyšet křik Banshee. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Podle irských legend a pověstí : Banshee je duše mrtvé víly nebo zavražděné nevinné dívky a zjevuje se ve třech podobách. Zpravidla se zjevuje jako krásná dívka s očima bez panenek a dlouhými, obvykle bílými vlasy, oděná do bílé či světle šedé a stejnou barvu má i její pleť. (zdroj wikipedia) – zde je oním „poslem smrti“ mladík, který rovněž nikoho neušetří. Tenhle amatérský snímek měl slibný začátek, jenže potom to už tvůrci díky své nezkušenosti dost odflákli. Zbrklá kamera, nepříliš přesvědčiví herci a skoro žádná známka po napětí mi nedovolí dát víc jak průměrné hodnocení. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Legenda je to síce zaujímavá, ale tento príbeh z nej čerpajúci, pre neho je aj výraz ,,obohratý ako stará platňa,, slabý. ()

Reklama

Reklama