Reklama

Reklama

Kanibalové 2

  • Itálie La montagna del dio cannibale (více)
Trailer

Tento kmen žije v horách uprostřed ostrova. Nejvyšší vrchol nazývají Horou kanibalského boha. Na jejím vršku je svatyně šamanů, kteří provádějí posvátné lidožroutské obřady. Susan však nechce nikdo doprovázet, a proto se musí na cestu do hor vydat pouze s několika přáteli. Na Novou Guineu přijíždí manželka známého cestovatele Susan. Hledá manžela, který je již několik měsíců nezvěstný. Domorodci jí vyprávějí o zvláštních indiánech, kteří uctívají svého boha lidskými oběťmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Celú kanibalskú ságu treba dbať s ohľadom na neprebádané a kultové obdobie pre shocking samotný v rámci žánru. Dačo podobné možno nájsť v počiatkoch slasherov či zombie periódach, ktoré potrebovali štartovacích ťahúňov. Je to samozrejme veľmi slabé, nevýrazné a štylizačne manipulatívne, ale aspoň sa protagonisti nenatáčajú, ako sú tortúrovaní (mini kvit za absenciu VGA v prvej osobe) a mám pocit, že málinko poddimenzované, ako dáky selektívny príklad zlého filmu ofackaného fanúšikmi. Takých je nepomerne viac a paradoxne s odstupom času. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Drsnější dobrodružství Indiana Jonese, bez Indiana Jonese, ale za to s Ursulou Andress (které si užijeme mnohem více, než v bondovce) a mladičkým Mikem Hammerem. Jako dobrodružný film provádějící krásami divoké džungle to ujde, jako kanibalský film už moc ne, i když ta předzávěrečná psychočtvrthodinka, nejen díky té zoofilii, má něco do sebe. Jako koukat se na to dá, nesmíte se ale na to koukat jako na kanibalský film, to nutně dojde k silnému zklamání. Nejen proto, že Andress prostě není Zora Keslerová. ()

Reklama

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že film, který ma v názvu slovo kanibalové, bude o kanibalech a tím myslím se vším všudy. Autentické prostředí, způsob života, rituály a jelikož to jsou kanibalové, tak i pár drastických scén. To vše ve filmu chybí. Neřikám, že to musí být jenom o krvi, ale proč jinak točit film o kanibalech. Co k tomudle rádoby filmu dodat. Je to neuvěřitelný škvár, který je absolutně o ničem. Když přišla poslední patnáctiminutovka, říkal jsem si: "přetrpěl sis to nejhorší, teď příjde ten nářez." Nepřišlo nic. Byl jsem fakt naštvanej. Kdybych sestavil Top 10 nejhorších filmů, tak tento by bojoval o vítězství ještě s Panic je na nic. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Podepisuji se pod Kuskovo komentář. Kanibalská rychta se vším co k tomu patří! Zábavné od začátku až do konce. Spoustu napínavých scén , krásná Ursula Andress , sympaťák Cassinelli a pohodová hudba bratří Angelisů jsou největší předností tohoto zábavného dílka Sergia Martina který do toho po vzoru Deodata či Lenziho praštil a přispěl do žánru skutečnou perlou. Nechápu moc zdejší hodnocení a ignoruji debilní , český název. Já jsem naprosto spokojený... ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Ač je technická kvalita i na kanibalský horror příšerná (sekvence s krokodýlem, "kostýmy" domorodců, o hereckých výkonech ani nemluvě), musím uznat, že v rámci žánru patří k nejoriginálnějším co do nechutností (hlavně scéna, kde dojde ke znásilnění prasete, je i v rámci kanibnalských horrorů dost odporná) a rozhodně má velmi dobře promyšlený děj a postavy (ač jsou některé dialogy vysloveně debilní). Nesází až tolik na rozsekané hlavy, spíš na hnijící mrtvoly a pojídající se zvířata, docela velkou a docela nechutnou úlohu tu má také nezbytná erotická složka (kupodivu není hlavním objektem Ursula Andress, ale blíže nespecifikované prase). Připravte se na to, že první hodina je neskutečně nudná, ale závěrečná půlhodina stojí za to. Příjemné překvapení, Martino je rozhodně lepší režisér než třeba Lenzi. I když to prase, které dělalo český překlad, by měli znásilnit, zabít a sežrat - už proto, že s Deodatovou klasikou má film společný jen žárn. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel především na Srí Lance. Velká část záběrů byla natočena v botanické zahradě v Peradeniy. (gjjm)

Reklama

Reklama