Reklama

Reklama

Ptačí průvodce pro všechno

  • USA A Birder's Guide to Everything (více)
Trailer

Obsahy(1)

David Portnoy (Kodi Smit-McPhee) je 15-ročný fanatik do ornitológie, ktorý si myslí, že sa mu podaril objav jeho života. V predvečer osláv výročia uzavretia manželstva svojho otca sa rozhodne utiecť aj so svojimi najlepšími priateľmi z domu, aby s nimi podnikol epický výlet a potvrdil svoj ornitologický objav. (misterz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

xzajox 

všechny recenze uživatele

Ftákovina. Aj keď celkom pekná, cítil som z toho veľmi málo. Málo emócií, málo humoru, málo príbehu. Veľmi málo sa tam podľa mňa ukazoval Ben Kingsley, pretože práve scény s ním ťahali tento film niekam. Tie decká teda za veľa nestáli, aj keď do budúcnosti z nich nejakí herci môžu byť. Dej a zápletka nič moc, isté momenty prebehli tak nejako nasilu. No ani neviem čo viac povedať, zvažoval som dve, ale nakoniec predsa 3* 52% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príjemný a oddychový film, ktorý mi spočiatku veľmi pripomenul iný film s ornitologickou tématikou - The Big Year. Aj keď v tomto prípade to spočiatku pôsobilo dosť nezáživne, potom sa to konečne ako tak rozbehlo a napokon aj pekne rozvetvilo do rôznych dejových línií. To čo sa spočiatku zdalo byť nudné potom konečne nabralo nejaké určité smerovanie a už to bolo o inom. Aj keď mi príde trochu podivné, aby partia 15-ročných deciek ukradlo auto a vydali sa niekam do ďalekých lesov hľadať kačku. Takže táto absurdita na tom celom mi prišla trochu mimo. Však mohli kľudne vek zúčastnených posunúť aspoň na 17-18, to už by bolo aspoň o čosi uveriteľnejšie. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní oddychovka natočená v přírodě s několika mladými herci, Benem Kingsleym a pár doprovodnými CGI efekty. Má to jednoduchý, ale pohodový děj a sálá z toho (podobně jako z The Big Year) takové to nadšení pro věc. Komedie to ale moc není, spíše takové poklidné drama ze života s troškou romantiky. ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Jen těžko bych zařadil tento film mezi komedie. Filmů o dospívání a vyrovnávání se se smrtí vzniká v poslední době mnoho. Tenhle patří jednoznačně mezi ty povedenější. Přiměřeně autentické drama chlapce, který se těžce smiřuje se snoubenkou svého otce po smrti své matky. Jeho největší zálibou je ornitologický školní kroužek. David se vydává na výpravu za objevením vyhynulého druhu kachny, aby tak utekl od svatby. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama