Reklama

Reklama

Odludzie

  • USA Nowhere
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Polsko, 2010, 9 min

Obsahy(1)

Tomek a Marta si v noci vyjedou autem na samotu, aby se mohli trochu intimně sblížit. Marta si však všimne někoho venku a chce odjet. Tomek, aby ji přesvědčil, že se jí to jen zdálo, vystoupí z auta. A zmizí. Když mu Marta zavolá, ozve se cizí hlas. O chvíli později jí Tomek zavolá, že potřebuje pomoc... (eraserhead666)

Recenze (2)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mladý polský páreček si to chce rozdat v přírodě a tak zastaví auto v lesíku. Jenže co čert nechtěl, zrovna se dostali do rány nebezpečnému maniakovi. Chtělo trochu více akce, víc to prokrvit, protože jistý potenciál bych tu našel. Hudba i herečka OK, ale jaksi jsem i přes veškerou snahu tvůrců postrádal napětí .. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce bych to vyjádřil tak, že čím více toho filmu uplyne, tím je horší. Až uondá vás nakonec natolik, že ve své divácké netečnosti takřka přehlédnete závěrečnou pointu (musel jsem si to dvakrát vracet). Neznamená to však, že by to bylo vyloženě špatné, to vůbec ne. První půlka má docela atmosféru a hlavně hlavní hrdinka je fakt dobrá a přesvědčivá. 2.5* ()

Reklama

Reklama