Reklama

Reklama

Ovečkin versus Crosby

(TV film)
  • Kanada Sid the Kid V Alexander the Great
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2013, 46 min

Obsahy(1)

Dokument zachycuje období před ZOH ve Vancouveru, kdy vrcholilo očekávání střetu těchto dvou velkých hokejistů z reprezentací s nejvyššími ambicemi. Kanada hodně toužila po zlatu, ale i Rusové měli tým nabitý hvězdami. Výprask od Kanady však nejen Ovečkina srazil na kolena. Krize ruského útočníka pokračovala porážkou v 1. kole Stanley Cupu a pak i ve finále mistrovství světa, kde Rusy porazil náš tým. Nyní prožívá krizi v NHL, a tak vzhledem k reklamním povinnostem pro Gillette již oholený Ovečkin, přezdívaný Alexander Veliký, přichází o nadpozemskou pověst. Navrch má tedy v duelu Sidney Crosby (Sid the Kid), který ve finále olympiády skolil USA vítězným gólem v prodloužení. (topr harley)

(více)

Recenze (4)

Blackhawks 

všechny recenze uživatele

Je vidět že je to Kanadský dokumnet,ale i tak se mi to velmi líbilo.. A tihle dva rivalové jsou to nejlepší co mohlo NHL potkat za poslední roky.. Alexander Ovechkin je opravdu GR8 !!! ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Hokej mám rád už od malička a videl som hromadu dokumentov. Tento mi prišiel slabučky. Skôr ako dokument mi to prišla reklama na ZOH vo Vancouvery 2010, ale keď o ZOH hovorili v budúcom čase, prečo je rok vydania dokumentu 2013? V dokumente čakám viacej informácií ohľadne hokeja a vídea z ich hokejového umu zo zápasov a nie kde za peniaze točili reklamu a pre koho. ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Taková 44 minutová reklama na Olympiádu ve Vancouveru, která je na dokument trochu jednostranná - více zaměřená na Sidneyho Crosbyho, ale jinak v pohodě. ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Sid Crosby jako klidný hráč a Alex jako extravagantní evropan. Je pravda,že Sidney tím hokejem žije...Alex je taky hodně dobrej,ale na Sida nejspíš mít nikdy nebude. Tento dokument je sice natočen na rok 2010,ale dnes o 4 roky později víme,že Kanada vyhrála jak OH ve Vancouveru,tak v Soši 2014. U obou triumfů byl Crosby. ()

Zajímavosti (1)

  • OH 2010 ve Vancouveru nakonec rozhodl v prodloužení proti USA právě Sidney Crosby. (Luky-7)

Reklama

Reklama