Reklama

Reklama

Little Witch Academia

  • Japonsko リトル・ウィッチ・アカデミア

Obsahy(1)

V krátkometrážnom filme Little Witch Academia sa stretávame s Akko, novou študentkou prestížnej Kúzelníckej školy Luna Nova, ktorú mágia fascinovala už od detstva. Život v škole čarov a kúziel však nie je taký, ako mladá Akko očakávala. (Carol Pifková)

Recenze (10)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Little Witch Academia je kraťas, ktorého dej by vôbec nebol na zahodenie ak by to bol i seriál. Kľudne by si mohol ponechať tie malé roztomilé čarodejnice i tie farebné svetielkujúce hókusy pókusy a naopak mohol by mať viac scén ako tie s Minotaurom či drakom. Veľmi pekná animácia. Postavy veľmi pekne nakreslené a musím vychváliť i krásne nakresleného draka. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dokoukal seriál o vesmírné policistce Luluco a na konci mě zaujala čarodějka na koštěti, kterou jsem neznal. Občas se zkrátka stane, že mi proklouzne něco, co by rozhodně nemělo a Little Witch Academia je přesně tento případ... Když děláte magický svět, tak výsledek prostě musí být kouzelný, jinak je to těžký průšvih. Tady jsem kouzlu propadl prakticky ihned a i když je tam spousta prvků převzatých z mytologie a jiných už viděných sérií o magii výsledná kombinace je hodně povedená. K tomu všemu to má ještě atmosféru, trochu toho vtipu a sympatické charaktery, kde třeba taková Sucy byla pro mě "láska na první pohled". Líbilo se mi to, dokonce se mi to hodně líbilo i když na těch 5* to přeci jen nevidím, protože třeba ten příběh mohl být ještě mnohem lepší. Přesto je to velmi příjemná záležitost. 8/10 ()

Reklama

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Milý short film a vyzerá to dosť dobre! Keby sa takto všetko hýbalo aj v Kill La Kill, páčil by sa tento Trigger-ovský seriál oveľa viacej. Ale späť k Little Witch Academia. Riadne mi to pripomínalo Nezbednú bosorku , akurát som nemal pri pozeraní chuť vyskočiť z okna. Rozhodne odporúčam a som zvedavý ako dopadne pokračovanie. Poďme Trigger prekvap ma... ()

Elleo 

všechny recenze uživatele

Podle mě nejlepší z celého Anime Mirai 2013. Roztomilá hlavní hrdinka, která neumí používat koště, její podivná našedlá kamarádka se zálibou v jedech a blonďatá premiantka, která nakonec není tak nesnesitelná, jak se tváří. Dohromady to fungovalo, animace je krásná a barevná a zasmála jsem se. Kouzla, barvy a jak už název napovídá - spousta malých čarodějek. A nesmím zapomenout na to roztomiloučké dráče, které roztomiloučké vydrží jen pár okamžiků... ()

John8 

všechny recenze uživatele

Každý to přivnovnává k Potterovi, mě to spíš přišlo jako Naruto, veškerá ta otevřenost a přijmutí podivných faktů lidmy kteří svůj svět znají velice dobře, i když ho teprve oběvují. Animace byla zajímavá, velice živá a gumová ale nechtěl bych ji jinou, přesně vystihla navozenou atmosféru. Nechci celou sérii, protože vidím cestu jak by to lehce spadlo do stereotypu a průměru a to si tohle anime nezaslouží. Na druhou stranu, rád se do tohoto světa podívám znovu když bude sebemenší příležitost. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Vývojáři použili internetovou službu Kickstarter, aby získali peníze na další díl, protože viděli, že má anime na Youtube úspěch. Částka, kterou žádali, byla nadšenými fanoušky převýšena pětinásobně. (Kerbello)
  • Jedná se o první samostatně vytvořené a uvedené anime studia Trigger. Předtím vytvořilo pouze videa do hry "Project X Zone". (Kerbello)
  • Snímek byl vybrán to projektu Anime Mirai 2013, který každoročně vybírá čtyři krátká anime, která zaujmou a ukazují, kam se japonské anime posouvá, jelikož se vybírají pouze studia, která jsou v oboru méně než 5 let. (Kerbello)

Reklama

Reklama