Reklama

Reklama

Bridegroom

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Milostný vztah dvou mladých mužů Shana a Toma překazila tragédie, při které přišel Tom o život. Dokument pojednává o událostech po Tomově smrti, o životě lidí, kterým není povolena svatba a o společenském vyloučení homosexuálů. (Art_of_Can)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Brabíček 

všechny recenze uživatele

Na tento dokument jsem narazil shodou náhod při projíždění stránek s filmy, na co se kouknout ve volné chvíli.... postupně jsem sjížděl snímky na seznamu a na dalším místě byl tento dokument. chtěl jsem ho přeskočit se slovy něco jako to ''zas bude nějakej kýčovitej blábol o gay komunitě v proslulé a všude známé USA ''. Pak jsem si ale řekl že doposud jsem nic nepřeskočil, a dám teda i tohle dílo. No.... byl jsem celkem překvapen, to poselství tohoto dokumentu mi celkem vzalo vítr z plachet, no a já měkkota jsem už od poloviny tak nějak tušil kam to dojde. To, jak Tomovi přátele popisovali jeho charakter a to všechno bylo prostě něco, co se jen tak nevidí. To, jak dokázal svým způsobem ''zachránit'' Shane'a z jeho ''psychických'' problémů a jak mu byl schopen dát lásku vše co ke vztahu patří, tenhle pár neměl skončit takhle. Žel bůh osud má pro každého z nás své plány, každému někde hoří svíčka a někdo jí má prostě s kratším knotem. Hodně mě mrzí, jak se zachovali Tomovi rodiče a neumožnili ani Shane'ovi přijít se naposledy rozloučit se svou životní láskou. Co k tomu říci, když se ani neobtěžovali odpovědět na pozvaní k natáčeni tohoto dokumentu, věřím že to pro ně musela být rána, ale vymazat Shane'a z jeho historie je podle mého trošičku rána pod pás, ale každý to asi cítíme jinak. Za mě, i když to není zrovna můj šálek kávy, za to poselství dávám 4/5* ()

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

Je smutné, že v 21.storočí je ešte stále nutné bojovať za niečo, čo by malo byť samozrejmosťou... #TapTapTap ()

Reklama

izmi 

všechny recenze uživatele

Film si nepouštějte před spaním, půjdete spát s očima oteklýma od potoků slz a s těžkou hlavou. Taky se vám připomene, co je v životě opravdu důležité, podstatné a zásadní. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke to taký dobrý dokument nebol, ale o to tu vlastne ani nejde. Ide o obsah, o príbeh, a o to viac zasiahne toho, kto sa dokáže stotožniť s niektorými pasážami. Sledovať tú premenu z hanblivého, úzkostlivého chalana na otvoreného gaya a to všetko vplyvom svojho (žiaľ už zosnulého) partnera. Veľmi emocionálne!! #gayemancipation ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Dokument byl úspěšně financován přibližně 6 500 lidmi na stránce Kickstarter.com, čímž se stal číslem jedna mezi dokumenty financovanými společností. (Art_of_Can)

Reklama

Reklama