Reklama

Reklama

Hybrids

všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Sci-Fi
USA, 2013, 8 min

Obsahy(1)

Bývalá členka speciálních vojenských sil (Daniella Evangelista) se snaží pomstít poté, co Zemi napadli mimozemšťané a její dcera přitom byla jedním z nich zabita. (Chipsonator)

Recenze (21)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Velmi podareny kratas na temu sci-fi. Aj ti hybridi boli podareny a ani tie suboje s nimi neboli zle, skor vydarene. Chcelo by to celovecerny film na tu temu, co som videl v tomto filme. Postapokalypticke prostredie zniceneho mesta bolo radost pozerat, aj ked to malo tiez nejake vytky, ktore by sa dali aj lepsie urobit. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jako ukázka toho, jak se dají vytvořit triky skvělý, ovšem to že je Patrick Kalyn při jejich tvorbe šikovnej není potřeba podtrhávat takovouhle ukázkou, ono tam totiž, když se to přežene, o nic jiného než o triky nejde, je to jenom ukázka umu, bez ničeho navíc a ani hlavní linka pomsty ve jménu dítěte nefunguje tak, jak by bylo záhodno. Slabé 4* s přihlédnutím k poloamaterismu autora ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

1* je pravda, že jsem tušil, že to bude kravina, ale když jde o sci-fi, tak většinou neodolám. Prostě fanouškovský akční film, kde se neohrožená ženská mstí za smrt dcerky. Odkaz sice dávám, ale bez doporučení. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dakota přišla o svoji milovanou dceru. Viděla ji nehybnou ležet v tratolišti krve. Mimozemští návštěvníci však trestu neujdou. Vyzbrojená se vydává je hledat a pak jim nic nedarovat. Debutující scenárista a režisér v jedné osobě Patrick Kalyn to ustál. Měl prakticky na výběr ze dvou možností a vybral si tu střízlivější verzi, ve které sličná blond maminka Daniella Evangelista nebude působit pod drsnou slupkou jako trapka, ale stále civilně. Mimozemští nepřátelé vypadají dobře a triky jsou na krátkometrážní film perfektní. Na krátké ploše cca 8 minut prokázal režisér svůj talent a cit pro vedení příběhu s následným akčním pojetím. Je škoda, že se jedná jen o krátký film, u kterého převládal pocit, že se jedná o závěrečné finále nějakého scifi bijáku. 70% ()

sirien 

všechny recenze uživatele

Obsah: drsná bloncka loví nějaký hrozně zlý alieny co zase provedli invazi (že se nikdy nepoučej, fakt). YT Dust channel. Hodnocení: další bezduchost. Alieni co doletěj až na Zemi, ale jinak to sou v podstatě totální dementi už začínaj bejt dost debilní klišé (tyhle sou tak dementní že ani nemaj střelný zbraně a derou se do close combatu, ve kterym navíc prohrávaj i navzdory vlastní přesile a větší vejšce a nejspíš váze a high-tech rotačním sekáčkům nebo co to bylo...). Naprosto nepřesvědčivý akční scény, děj bez zápletky (něco se jakože děje, ale vlastně na tom neni nic zajíamvýho) se závěrečnym zvratem co je vlastně podvod (ani fň náznaku že by tam něco podobnýho mohlo bejt) - škoda takovýho promrhání dobrejch efektů vojenský techniky. ()

Zajímavosti (1)

  • Hudbu k filmu složil Sam Hulick. Jedná se o jeho první film, ke kterému složil hudbu, do té doby skládal hudbu jen pro hry, z nichž nejznámější je soundtrack pro herní sci-fi sérii "Mass Effect". (Chipsonator)

Reklama

Reklama