Reklama

Reklama

Nejvražednější kosatky

  • USA Orca Killing School

Obsahy(1)

Poznejte způsob života kosatek dravých, nejnebezpečnějších dravců v oceánu. Seznamte se s jejich fascinujícím a zároveň krutým světem, s důvody, proč topí mláďata velryb či shazují kořist z ledových ker... (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Aidina 

všechny recenze uživatele

Tak krásná zvířata, člověk by se s nimi až mazlil... jsou to ale profesionální zabijáci. Ta jejich vražedná škola, jak zkušené kosatky učí mláďata lovit na pláži. A jejich kořist taky není žádné malé kuřátko. Rypouši sloní váží několik tun, kosatky si ale bezpečně troufnou na mládata, která váží kolem 150 kilo. Zajímavé bylo sledovat hubnutí samic, když drží měsíční půst kvůli kojení mláděte. Denně zhubnou 8 kilo, takže za měsíc se holka dostane ze 680 kilo na krásných 432 kilo. A pak hurá zpátky do moře za potravou... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rozhodně další zajímavý dokument ze světa kosatek. Znám sice ještě lepší, ale i tento byl pěkně natočený. Dozvíme se spoustu zajímavých informací nejen o kosatkách, způsobech lovu a učení nových generací, ale mrkneme trochu blíže i na lachtany a rypouše. Jejich mláďata jsou lovena vymakanými způsoby a nemají to vůbec lehké, aby přežili do dospělosti. Plus nádherné podvodní i suchozemské záběry. V mých očích spokojenost. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama