Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z newyorské federální banky byly právě ukradeny zlaté cihly v hodnotě tří miliard dolarů. Zločinecký gang Joe Costella však přišel zkrátka, když jim krátce po loupeži zlato zmizelo v rukou nastrčeného agenta FBI Johnnyho Peterse. Peters stihl ukrýt lup na neznámém místě ještě dříve, než jeho život skončil pod kulkami rozzuřených gangsterů. Po zlatu však nepátrá jen Costello, ale také konkurenční gangy, a do hry se dostává i americká policie v zastoupení neohroženého agenta Jerryho Cottona. (dopitak)

(více)

Recenze (20)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Podle IMDB osmý z osmi filmů o Jerry Cottonovi.____ Smrt v červeném jaguáru si matně pamatuju, ale Výstřely na Broadwayi jsem nikdy před tím neviděl. Dobře se na to kouká, když vás se začátkem filmu uvítá věta "Československá televize Praha uvádí...". Dabingová lahůdka, a dlužno dodat, že filmařsky moc dobře odvedená práce. Co na tom, že se jedná o západoněmeckou produkci! Parádní americké exteriéry (Brooklynský most, tak jak ho známe ze Sinatrova It Happened in Brooklyn (1947), syrové doky, Empire State Building, spousta americkejch kár, tvrdých pěstí, samopalů a několik krásných žen (včetně jedné odhalené, což mohlo ve své době dobře fungovat jako tahák, v šedesátých letech ještě přeci jen nebyla erotika v každém filmu). Asi nejlepší detektivka, co jsem za poslední měsíce viděl. Hlavně se vyhněte novému dabingu, pokud nějaký existuje! EDIT 2018: No a nebo si to sežeňte z Barrandova s Edou Cupákem, to je jak posypat skvělý puding nastrouhanými oříšky a pokapat karamalem. Sice už kouzlo filmu nepůsobilo, ale na náladu moc příjemná věc. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Rolf Schulz, Christa Stern .. Zábavné německé béčko od režiséra několika Vinnetou! Jerry Cotton je zajímavý hrdina a přiznám se že jsem se u těchto 'bondovek' velmi bavil. Kdypak nám je televize zase dopřeje? Už je to opravdu mnoho let, co jsem tyhle filmy viděl .. a chtěl bych znovu! ()

Reklama

mac000 

všechny recenze uživatele

Po "Výstřelech" série filmů s Jerry Cottonem skončila, protože její tvůrce Harald Reinl na několik let přešel k žánru komedií a romantických filmů. Je to škola, protože všechny Cottonovky měly dobou úroveň (narozdíl od Wallaceovek, jichž bylo natočeno mnohem více, ale jejich úroveň značně kolísala). Skončila bohužel i kariéra George Nadera (v sedmačtyřiceti!), který potom už natočil jen dva filmy... ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Zatímco Dynamit v zeleném je poměrně dobrý film a Smrt v červeném jaguaru poměrně blbý, Výstřely na Broadwayi jsou průměrně, ale strašně zmatené a nepřehledné a v ději se dá lehko ztratit. Narozdíl od dvou zmiňovaných tu ale není skoro žádná rušivá zadní projekce, zato tu ovšem také není snad žádná scéna, kterou by si divák mohl zapamatovat. Trojka, čili průměr. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som mal v pláne zhliadnúť film s rovnomerným názvom od Woodyho Allena, ale nakoniec nastala chyba a sledoval som toto. A vlastne, neľutujem. V prvej polovici to viac pripomínalo paródiu plnú skvelých hlášok, v druhej časti ustúpila komédia a nastúpila poriadna akcia. Zaujímavé čo sa v tom "starom" Nemecku za "amerikanistický" film mohol utvoriť. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama