Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|80%| První díl mě až tak moc nebavil, dal jsem 3 hvězdy – kovatelný průměr, no. Zato tohle pokračování mi sedlo o dost více. Příběh je sice prostý, ale funguje. Tempo je pomalé, ale u mě si to udržuje až do konce plnou pozornost. Scénky kdy duchové tvořící malé děti, sváděli skutečně žijící děti ke sledování hrůzostrašných filmů, mě nehorázně bavily. Místy to bylo až děsivé. Lekaček tu moc není. Finále bylo docela napínavé a i celkem nepředvídatelné. Herecká sestava se vyvedla. Hudba také nebyla špatná. No, já jsem se bavil, tak nevidím důvod, proč bych tomuhle nedal rovné 4 hvězdy. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Nevytratil se jen moment překvapení, ale i dnes už pověstná atmosféra mrazivé jedničky. Sequel se podle hollywoodských standardů snaží více strašit skrz lekací scény (nefungují), mrtvé fakany (zívačka) a dvojnásobný počet home videí, z nichž vyděsí nebo znechutí jen dvě - tady dozajista vedou krokodýli a krysy. Aura kolem obávaného Baghuula se navíc silně rozpadla, protože tenhle týpek tu svými bubu výpadky připomíná spíše škodolibého raracha, než Ministera Zla. A to je prostě blbě, že jo... Na druhou stranu to provázání s původním filmem s jednou přeživší postavou není úplně blbá, a díky ní alespoň máme komu fandit. Celkově je však dvojka nastavenou kaší, po níž chuť na další nášup rozhodně nedostanete. (50%) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

V posledních dvou letech dostáváme samé hororové sequely, které nikdo nechtěl a kvalitami se ani nepřibližují svým předchůdcům. Sinister 2 by byl celkem snesitelný horor, kdyby neodkazoval k jednomu staršímu fantastickému filmu, jemuž se ale ani v základech nepodobá a po vzoru Insidious 3 nebo nebo katastrofální Anabelle rozhodně dělá značce ostudu. Ještě že se toho postava Ethana Hawkea nedožila :) ...50% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Očekávaný horor Sinister 2 je tady a tajemno a velké znepokojení naprosto zmizí, ale to se dalo čekat. Do toho komunikace kluků s duchy, nebyl také moc dobrý tah, zjevují se až moc. Hudba výborná a atmosféra se drží, i když hudba nenabídne nic nového. Pár velmi solidních lekaček najdeme, nebo spíš Sinister 2 zakládá právě na nich a to neberu jako nějakou nevýhodu ba naopak. Kazety opět perfektní, škoda jen toho, že i herci nebyli tak skvelí jako v prvním díle, nebylo jim tolik věřit. Při slabém roku 2015 je tohle jeden z těch lepších, ač na velké hraně .. 7/10 = 70% ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem viděl sice jen jednou, ale nikdy nezapomenu na to mrazení v zádech, které jsem před čtyřmi lety zažil. O druhém dílu se to bohužel říct nedá. Zkušený divák se nelekne ani jednou, soundtrack slabý a atmosféra bohužel žádná. Největším zklamáním je pro mě postava Bughuula ze kterého jsem neměl žádný respekt jako v jedničce. Jedinou věc kterou bych pochválil jsou pásky ( u mě zvítězil kostel ), ale to je bohužel hodně málo. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Na tabuli v kancelárii profesora je nakreslený démon červenej tváre z filmu Insidious (2010). (Pat.Ko)
  • Ve filmu měla být původně i scéna, kde chlapec sestřeluje plechovky prakem. Když je však shazuje, na plotě přistane ptáček. Chlapec na něj míří, ale vystřelit nedokáže. V tu chvíli přichází jeho bratr, ptáčka sestřelí a rozdupe ho. Vše sleduje z okna jeho matka. (pornogrind)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 34. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama