Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (420)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEJSI AMFITRYÓŮV SYN. PŘÍSAHÁM NA SVOU LÁSKU K TOBĚ. JSI HERKULES. DAR OD HÉRY. DIŮV SYN.“… /// Tak i Renny Harlinů už viděl 300. A taky Spartacuse – nakonec, ten mu mohl i radit. Když prej byl Hercules malej… kecám, to tady není. Začneme až ve dvaceti, kdy má vypracovaný tělo a mužnou tvář, takže digitální Nemejskej lev proti němu vypadá jako čurák. Vážně. To CGI je tragický…, ale co, na jednom čurákovi – soráč, lvovi, film nestojí. Je to prostě BÉČKO! Hnusně digitální, se spoustou akce, která je slaboduchá, stejně jako příběh, což se neuvěřitelně projeví v neuvěřitelným závěru. Taková sranda (fraška) ve stylu výše zmíněnejch, a třeba i Conana, či pokračování Třech kil, a kterou nejvíc srážej herecký (ne)výkony a (ne)charismatickej Zeusův výplodek. Ovšem kousnout se to dá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju, když někdo přizpůsobuje mytologii k obrazu svýmu. 2.) Vždycky mě zajímalo, jak vypadá taková šukačka se Zeusem. (no co. Prostě ó Dio, ó Dio…) 3.) Z filmů mám nejradši intra k PC hrám. 4.) Thx za titule ,,Bac“ a ,,Clear“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ ne ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Víte jak před čtrnácti dny tak mohutně pršelo, tak to se Pius koukal na tenhle film a chcal smíchem.Stejný, odpudivý vizuál jako Třístovka, impotence Války Bohů, naivita televizního Spartaka říznutá imbecilností druhého Stmívání a hloupého egoismu jako nový Conan.Všechen tenhle negramotný bordel navíc bez pořádné řezničiny v pégéčkovým rejtingu.Kullan Chlup by se perfetkně hodil do áčkovýho gay porna.Díky bohu sem od toho nečekal vůbec nic, takže sem nemohl dosáhnout vrcholu....zklamání.Naštěstí se tam furt něco děje a akce, leč je bez digitální krve docela slušně baví,Už mi tam chyběla jen Ashley Greene jako mladá Xena a mohlo to být úplně "dokonalé".Seriál s Kevinem Sorbem je proti tomuhle bájny epos.35%.A ten blesk z adobe after efect mě bude děsit několik dní, i v fxguru si vyhraju víc sám v mobilu. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tak tragické na odpady to zas nebylo. Jen je to prostě bohapusté béčko, ve kterém se z nejasných důvodů utopilo $70 mega. Ne že by nebyly ty peníze vidět, to ony kupodivu i jsou a právě to je zvláštní. Jaktože někdo nechal utopit takové prachy v něčem tak neambiciózně myšlenkou laciném. Herkules propůjčil filmu jen jméno, jinak to mohlo být v podstatě o komkoliv, komu by pomáhali bohové. Je to totiž imrvére to stejné, co Immortals, kde Kellan Lutz hrál také. Tam byl jako "host" Rourke, tady je jím Adkins (a ani jeden v tom nebyli vyloženě špatní). V tomto Herkulovi jsou akorát více vidět ty peníze a takové brnění nepůsobí trapně plastově. Jenže to je jediný rozdíl. Takže když tohle uvidíte, svět se nezboří, ale ani nepovstane z popela. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tento film se hodně inspiroval 300: Bitva u Thermopyl a Gladiátorem. První polovina filmu hodně připomíná 300 a druhá polovina zase Gladiátora. Ovšem ty triky a digitální efekty se jim moc nepovedli, byly špatný. Navíc Kellan Lutz jako Herkules je obrovský fail. Po tom začátku jsem myslel, že na to ani nedokoukám, ale pak mě to i docela začalo bavit a vydržel jsem až do konce. Kde na mě čekalo další překvapení a to takové, že Hébé vrazila nůž do svého těla a probodla i toho co stál za ní. A ten dotyčný umřel, ale ona normálně přežila. WTF? A ta Herkulesova matka, dyt ta vypadala stejně mladě jak Herkules, tak jak mohla být jeho matka. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Chudák Héraklés, jistě se na Olympu obrací. Renny Harlin s jednoduchostí sobě vlastní předkládá patetickou, pseudohistorickou, nudnou, hloupou a trapnou sračku s neuvěřitelně přehrávajícími hereckými nulami, Gaiu Weiss si v téhle souvislosti budu dlouho pamatovat a příběhem, který s řeckořímskou mytologií nemá společného ani zbla. Potěšilo mě jen 3D, byl jsem na něm podruhé v životě a tentokrát mne nebolely oči a já se dokonce párkrát uhnul letícímu šípu, popravdě to ale Harlin přehnal i s tímhle, neustále a ve všech situacích a téměř kdekoliv poletující chmýří bylo po chvíli už dost otravné. Nu 200 Kč v hajzlu, nekonal se ani výplach mozku, který jsem od toho čekal, a po Lulanu Kecovi s láskou vzpomínám na Kevina Sorbóó. Hvězdu za to 3D. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Scott Adkins, představitel krále Amfitryóna, je ve skutečnosti pouze o 9 let starší než Kellan Lutz, který hraje jeho syna Herkula. (Geriel)
  • Ve scéně u vody, kdy se Alkeidés znovu setkává s Hébé (Gaia Weiss), se ji mění střídavě účes. (jjituska)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama