Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (420)

Helo 

všechny recenze uživatele

Film ještě blbější, než jeho stupidní popisek/obsah. By mě zajímalo, jestli si Harlin ten scénář vůbec aspoň přečte, než to začne točit, protože tohle je druhej film, kterej jsem od něj viděl a opět nedává smysl. A jak má člověk fandit hlavnímu Herkulovi, když je to takovej vochcalsloup s kozama většíma, než má Eva Green a pohledem, jako kdyby měl v zadku strčenej metrovej oštěp a ještě ke všemu mu to bylo příjemný? A jak má člověk nefandit hlavnímu padouchovi Adkinsovi, když je to prakticky jediná postava, která má nějakej zajímavej a zábavnej charakter? Hudba o ničem, střih o ničem, bitky o ničem (až na úvodní scénu, která vypadala nadějně, a pak ještě cca dva záběry při bitce s Honibrkem - nebo jak se jmenoval - v aréně), scénář o ničem (návaznost jednotlivých scén vypadá, jak kdyby polovinu scén vystříhali - díky bohům), a nějakej mytologicky-historickej přínos? Ten tam není už vůbec. Jedna hvězda za Adkinse a druhá hvězda za Liama "Druhého-Spartaca" McIntyrea. PS: Vy kdož jste dali Pompejím míň jak tři hvězdy, se povinně koukněte na tohle, protože Pompeje jsou oproti týhle patlanině mistrovský dílo, který alespoň funguje a dává smysl. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Jako vono to není zlý, ale zbytečný. Příběh nikterak objevný. Svým způsobem jednoduchý. Když už bych přistoupil na to, že existují bohové a tak, tak i v tomhle světě to není realistický. Hrdinovi jde vše děsně lehko. Dostal se do problémů mimo zemi? Dva zápasy, jeden proslov, a už je zase vše při starém. Hračka. Na odpad to není, na chválení taky ne, když na to člověk koukne, tak se mu nic nestane, ale když zkusí ke koukání vybrat něco jiného, je dost možné, že volný čas využije lépe ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Daniel Giat, Giulio Steve, Renny Harlin, Sean Hood | Hudba: Tuomas Kantelinen | Distribúcia: Summit Entertainment | Štúdio: Millenium Films | Rozpočet: 70 miliónov $ | Tržby: 44,448,538 $ || Nakoľko si občas doprajem tupé záležitosti, akým bol napríklad seriál Spartacus, tak som sa celkom tešil i na nového Hercula, aj napriek tomu, že čsfd predpoveď hlásila modré pozadie. A urobil som dobre. Je to lacne, ale vypyplane vyzerajúca, z 50% zpomalená béčkovyna, u ktorej som sa však párkrát pristihol, že mi vôbec nevadí. Naviac sa tu objavil Liam McIntyre zo spomenutého Sparaca, ktorý by si zaslúžil viac možností vo velkoprojektoch, nakoľko v tomto filme je jednoznačne najlepším hercom a najsvetleším momentom celého projektu. Vlastne, nechápem, prečo nehral Hercula práve on. Nový Hercules mi nevadil až tak, jak to tu väčšina prednastavila, ale je tiež pravda, že v dnešnej konkurencii scenáristicky a psychologicky vypracovaných dobrodružných akčňákov toto naozaj divákovy nesmie stačiť. Raz, a basta. 40% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak podle mě je to průměrnej filmek a ne takovej děs, jak jsem podle hodnocení očekával. Příběh je jednoduchej a předvídatelnej Prostředí a efekty připomínají seriál Spartacus, jen s tím rozdílem, že zde není žádná erotika a souboje jsou bez krvavých cákanců. Když už tvůrci pojali Hercula tak, že zde nejsou žádné mýtycké potvory, mohli udělat i jinak spoustu věcí, které jsou zde spíš úsměvné. Obsazení je v poho (Od Adkinse jsem ani nečekal žádné jeho kousky, protože by se to sem nehodilo). Celkově je to taková oddechová jednohubka, kterou stačí vidět asi jednou, ale kdo ví, časem si to třeba zopáknu. Za mě 50% :) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby stanice Syfy vzala béčkový scénář z osmdesátek, naverbovala známého režiséra z devadesátek, který však od té doby už nenatočil dobrý film a do hlavní role obsadilo tu nejlevnější hordu svalů posedávající po hollywoodských barech. Akorát z toho nevzniknul céčkový televizní film, ale otřesná břečka jdoucí naprostým omylem do kin. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Scott Adkins, představitel krále Amfitryóna, je ve skutečnosti pouze o 9 let starší než Kellan Lutz, který hraje jeho syna Herkula. (Geriel)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v hlavnom meste Bulharska v Sofii. (Laslo)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno