Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie (více)
Trailer 3

Život na farmě je nekonečná nuda. Každý den plyne ve stejném rytmu, Shaun musí poslouchat a dělat co farmář nařídí. Jak jen mít jeden jediný den volna? To chce pořádný plán, takže Shaun vymyslí způsob, jak mít zase jeden odpočinkový den. Ale i plánovat se musí umět a každý plán se může zvrtnout! Shaun a další ovce přijdou s mazaným trikem jak farmáře uspat. Skáčou stále dokolečka přes ohradu, farmář počítá, počítá a počítá své ovečky, až nakonec usne. Ovce potom farmáře opatrně uloží do starého karavanu v rohu hřiště a předstírají, že je noc. Když farmářův věrný pes Bitzer zjistí, co ovce udělaly, celý plán končí. Blitzer se snaží farmáře dostat z karavanu, ale karavan se uvolní a přes všechny překážky vyjede ven na silnici i se spícím farmářem uvnitř. Bitzer vyrazí za karavanem, který ujíždí přímo do velkoměsta. Shaun a ovčí stádo zatím hospodaří na farmě. Farmář a pes se z města stále nevracejí a na farmě zavládne chaos. Stádo se Shaun v čele se rozhodne napravit svoji chybu a vydá se do velkoměsta najít farmáře a jeho věrného Bitzera. Na této záchranné výpravě je čeká mnoho dobrodružství. Budou Shaun a kamarádi schopni najít svého farmáře dřív, než se ztratí navždy? (Bohemia MP)

(více)

Videa (17)

Trailer 3

Recenze (273)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Shauni, hodně vlny, zábavné, láskyplné, obětavé, miloučičkové x trošku nuda uprostřed děje. Jako Shauna můžu, mám ho na hrnečku, povlečení, v diáři, jako propisky, o mé plyšové salaši ani nemluvím. A film je další dílek do mé úchylné beraní sbírečky. Film byl dobrý, stejně jako seriál, originální scény, vtip, nějaká dramatická zápletka a konec jak jinak než velký happy-end. Prostě nenáročná pohoda. ..jo, nejlepší je stejně pes s podlitýma očima v odchytovém zařízení.. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

100 % Smál jsem se od začátku do konce. Čeká vás osmdesát minut té nejzábavnější jízdy bez jediného hluchého místa, plné výborných originálních nápadů. Dojde i na Vykoupení z věznice Shawshank. Tomu prostě není co vytknout, teda kromě toho, že jsem musel furt myslet na to, že když je to ten ovečka, tak by se měl spíš jmenovat beránek Shaun, ale na to mu zase chybí rohy… já vím, to jsou hloupý problémy. Bééé ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po prvním shlédnutí je to "jen" za čtyři,ale věřím,že do budoucna tohle (ne jen kvůli dětem) uvidím ještě několikrát.Filmový Shaun je sice dějově hodně jednoduchý a v tomhle směru hodně pro děti,ale na druhou stranu spoustu vtipů,narážek a odkazů pochopí jen dospělý divák.Narozdíl od seriálu není filmový Shaun třeskutě vtipný,ale divák se tak nějak usmívá po celou dobu.Stále je to navíc klasická Aardmanovka,která v 1Oti minutách naservíruje víc nápadů,než leckterý hollywoodský animák a spousta tvůrců by se mohla inspirovat...80% ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Videla som iba pár častí seriálu o ovečke Shaun, nezaujala ma, nevadila mi, neskôr som na existenciu tejto rozprávky úplne zabudla. A odrazu sa objavila ovečka vo filme. Moji bratia dostali krízu stredného veku, nie toho predpubertálneho, takže som sa na ňu radšej pozrela s 23 ročným vysokoškolákom. Prvé minúty vyzerali nie zle, ale veľmi priemerne. No po príchode odchytávača zvierat (či ako sa to volá) na scénu sa rozprávka, zdanlivo určená iba menším, rozbehne a je vtipná svojím osobitým štýlom. Neviem tento typ humoru presne pomenovať, no je veľmi jednoduchý a veľmi jednoducho funguje. Aj napriek prvotnému detinskému dojmu, ktorý ovečky vzbudzujú, by som sa nehanbila ju odporučiť dospelým. Naozaj môžete vlastniť občiansky preukaz a baviť sa. Možno miestami viac, než tí bez neho. :) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Klady: Člověk chtíc nechtíc musí obdivovat povedený produktplacement Necyklopedie, které se podařilo do filmu propašovat svůj neslavnější symbol, prasopsa (viz třetí obrázek v galerii). Zápory: Tvůrci si bohužel neuvědomili, že akční scény pronásledování od padoucha diváka jen otravují, já bych všechny tyhle záporný postavy a přitroublý dějový linky zakázala. Místo nich bych do filmu dala nějakej ten humor. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (9)

  • Meno ovečky Shaun pochádza z anglického slova "shorn" (ostrihaná). (kacer4)
  • Závěrečné titulky obsahují bonusovou scénu. (SONY_)

Související novinky

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Zlaté glóby 2016 - nominace

Zlaté glóby 2016 - nominace

10.12.2015

Pokud nesledujete zahraniční filmové dění, o lesbickém dramatu Carol zřejmě slyšíte poprvé. Právě tenhle film ale vévodí letošním nominacím na Zlaté glóby, a to s pěti důležitými zářezy. Carol bude… (více)

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

09.07.2015

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 9. do 15. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama