Reklama

Reklama

Death Billiards

  • Japonsko デスビリヤード (více)
Trailer

Obsahy(1)

Dvaja muži sa ocitnú v neznámom bare, kde ich prinútia, aby si spolu zahrali biliard. V stávke sú ich vlastné životy. (Carol Pifková)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Tento krátky film je celkom kvalitnou upútavkou pre seriál Death Parade, ktorý však osobne považujem za málinko lepší. Death Billiards nie je zlý, ono námet je vskutku originálny a po technickej stránke tomu taktiež nemožno nič vytknúť, no obsahovo je to na úrovni slabších dielov zo seriálu, za čo pravdepodobne môžu menej sympatické postavy a v podstate žiadny príbeh. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jedna z horších epizod, ale rozhodně více funkční než poté seriálový (dvoj)pilot. Už jsem se v textu k hlavnímu anime zmínil, že mě nejvíc zaujal život arbitrů a opening, což zde moc není. To je ale pravidlo u většiny pilotů. Není podle mě náhodou, že ve výsledném anime se tato epizoda neobjevila, pouze kulečník se objevil v krátké scéně. Co tu však máme je bojová scéna se supersilným kung-fu dědečkem a flashbacky, které jsou tentokrát omezeny do jedné krátké scény, takže odpadá "detektivní" aspekt anime, kdy divák stejně jako ústřední postava zjišťuje okolnosti smrti. Nenechte se odradit, výsledné anime má daleko větší variaci jak sportů a dramatických scén při nich, tak hloubější prozkoumání dění v záhrobí, ne však filozofií. ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak ako to vlastne skončilo?! Mám istú predstavu, ale toľko tých tajností, že vlastne si nemôžem byť tým istá. A inak celkom nuda. Som myslela, že aj tak tie gule s orgánmi to budú dáko ovplyvňovať. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Krátký příběh uvedený v rámci Anime Mirai 2013, jehož koncept se nyní (zima 2015) dočkal rozvinutí v podobě anime Death Parade. A protože mě toto nové anime zaujalo, považoval jsem za nutné vidět i toto... V podstatě rozdíl mezi prvním dílem nového anime a tohoto dílka je především v tom, že mezi oběma pány, kteří zde hráli billiard (namísto šipek) pravděpodobně nebyl žádný vzájemný vztah (snad jen společná vášeň pro hru billiardu) na rozdíl od manželů z prvního dílu Parade a také zde nebyl plně obnažen jejich příběh, především tedy u toho starce a tak mi zde zůstává nezodpovězená otázka co řekl ten starý pán našemu barmanovi, že dopadl, jak dopadl, protože u toho mladého výsledek víceméně chápu... Každopádně má to stejné atributy jako nyní uváděné anime a také jsem si to docela užil a tak za atmosféru, originalitu a zajímavé postavy to ode mě ty 4* dostane. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Japonské animované hrátky uvádí - Smrtící kulébr! A ano, pozorovat tenhle mač s pošťuchováním kulí po zeleném stolu je zábavné, jak z hlediska technického, kdy kresba vypadá velmi hezky, tak z hlediska dějového, kdy se tvůrci nesnaží všechno dopodrobna vysvětlovat jak pro blby s plastovou vidličkou místo hlavy a nechávají tak prostor pro divákovu imaginaci - to je do háje v takovémto filmu jen ku dobru věci (stejně jako střídmá stopáž i sympatické zakončení, prosté doslovnosti a se zajímavou myšlenkou). PS:doufám, že někdo natočí film o tom,kterak jsem si při biliáru vykloubil koleno,to by byla epická podívaná! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama