Reklama

Reklama

Aristokočky

  • Česko Aristokrati - Aristokočky (více)
Trailer

Obsahy(1)

V době, kdy slavná Eiffelovka byla ještě mladá, žila v Paříži jistá excentrická milionářka a ta měla čtyři kočky: Dámu a její koťata Berlioze, Toulouse a Marii. Nebyly to kočky ledajaké - Dáma měla fantastický rodokmen a Berlioz, Toulouse i Marie byli ohromně umělecky nadaní - zkrátka pravé aristokočky! Není divu, že se jim paní milionářka rozhodla odkázat veškeré své jmění. S tím se ovšem nedokázal smířit sluha Edgar a začal vymýšlet ďábelský plán, jak se Aristokoček zbavit. Ještěže se v pravou chvíli objevil statečný kocour O'Malley, který přišel aristokočkám na pomoc a ukázal, co je to být aristokočka ducha! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude takový ten klasický příběh o tom, jak kočičí dáma bude nafrněná a nebude chtít kluka z ulice, ale v tomhle směru je ta romance vlastně úplně jiná a velmi krásná, což mě potěšilo. Jinak je to klasický příběh od Disneyho, který je prostě prvoplánově krásný. Ale ta kresba se mi víc než zamlouvala. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Taková rozháranější Disneyovka s jednoduchým příběhem a paletou parádních charakterů. Psi na motorce připomenou taškařice Laurela a Hardyho a strejda houser z Moravy potěší. Krásná animace, přeslazená romantická linka, vtipné hlášky. Nejde sice o klasiku, ale připomene časy kdy Myšák nejel na jistotu a experimentoval. Nie sme sliepky, sme husy. ()

Reklama

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bál, že to bude vyloženě hodně dětský až dětinský film podobně jako Jungle Book nebo Liška a pes. Ale obavy byly docela liché, Aristokočky i přes svou jednoduchost děje baví téměř po celou dobu slušně i dospělého diváka. Animace je moc pěkná, kočičky zajímavě koncipované a padouch nečekaný, o to však podlejší. :-) Nebýt pár spíše otravných a zbytečně natahovaných pasáží (např. honička se psy), možná bych šel i na 4 hvězdy....takhle zůstanu u lepších 3. (Blu-ray, orig.) ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Mé kočičí srdce zaplesalo a vydrželo mu to celý film. Milé, krásně zpracované. Nečekejte velké dějové zvraty. Jde o krásnou romantickou pohádku s hodně kočkami, skvělým hudební stránkou, hezkou animací a milým příběhem. Kočky jsou skvělé a O'Malley gentleman z ulice. K tomuto filmu se budu velice rád vracet! ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Aristočkoky jsou pro mě tím nejslabším snímkem z produkce Walta Disneyho. Ten příběh se hodně podobá 101 dalmatinům, jen s tím rozdílem, že Cruellu tu nahradil touhy po dědictví posedlý sluha Edgar a dalmatiny nahradily čtyři kočky. Edgar rozhodně neřádí jako Cruella a kočky nemohou nahradit překrásné roztomilé dalmatiny. Příběh je také slabším, až nudným. Co mě ale zaujalo, tak zmínka o Gabčíkovu. Film se odehrává v roce 1910 v Paříži a dvě slovenské husy si povídají, že jsou z Gabčíkova. Města, které dostalo toto jméno až po 2. světové válce. Češi si tohle v dabingu upravili po svém. [967. hodnocení, 40. komentář, 73%] ()

Galerie (114)

Zajímavosti (6)

  • Celé jméno kocoura O´Malleyho bylo Abraham De Lacey Giuseppe Casey Thomas O´Malley. (Rodriguez)
  • V roce 2005 bylo plánováno pokračování, které se mělo odehrávat na moři. Od natáčení se však nakonec upustilo, tvůrci se báli, že bude nízká sledovanost. (AnselmaAlois)

Reklama

Reklama