Reklama

Reklama

Medvídek Pú: Nejlepší dobrodružství

  • Česko Medvídek Pú: Mnoho dobrodružství (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kouzelná a roztomilá dobrodružství Medvídka Pú těší děti i dospělé na celém světě už řadu let. Poprvé se k nám dostává také jeho první celovečerní film, nejoblíbenější ze všech, které dosud vznikly, a to v době, kdy slaví neuvěřitelné čtvrt století od svého vzniku. Největší dobrodružství vystřelilo Medvídka Pú ke hvězdné popularitě. Proto není divu, že tento snímek, který byl oceněn i prestižním Oscarem, patří do pokladnice klenotů studia Disney. Úsměvné příběhy ukazují, jaks se Pú poprvé potkal s tygříkem, jak Pú uvízl v králíkově noře, protože jedl hodně medu nebo nervózní hemžení za větrného dne. Naprostou samozřejmostí jsou krásné a melodické písničky, které tradičně doplňují atmosféru filmů nejoblíbenějšího dětského hrdiny na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem byl velmi zaskočen, když místo mých oblíbených Kačerů a Rychlé roty se objevil na obrazovce jakýsi medvídek. Byl velmi roztomilý. Jeho každodenní dobrodružství mě velmi chytly a já se vždy nemohl dočkat dalších dílů. Tehdy dávno, já ještě jako malý svišť, jsem si každou sobotu a neděli nařídil budík a ráno vstal a hned se mi moje očička rozzářila, když jsem viděl žlutého medvídka. Mými nejoblíbenějšími postavami v tomto seriálku byly samozřejmě Pú a Ijáček, který měl neustále ve všem smůlu. Vím, že epizody skoro žádný děj neměly, ale to nevadilo. Seriál byl neuvěřitelně barevně vykreslen a všemožné barvy zde hrály hlavní prim. Dále musím zdůraznit, že díky medvídkovi jsem poprvé v životě ochutnal med, který byl tak sladký, jako všechny postavičky ze Stokorcového lesa. Hodnocení je více než jasné. Dávám jasné 4 hvězdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa jeden z najobľúbenejších Disney filmov a jednoznačne najobľúbenejšia postavička od Disney s menom Winnie The Pooh. V človeku film vyvolá veľmi veľa příjemných pocitov, veľa hrejivej atmosféry ale rovnako aj dobrej zábavy a skvelých momentiek, ktoré človeku ostanú v pamäti. A to najmä vidno na vzťahoch medzi postavami. Pre mňa je tento film animovaná klasika. Nelimituje sa tým, aby to rozdelili na 3 akty ani nič podobné. Proste nám dá vtipné, milé, hrejivé príbehy, ku ktorým sa človek jako ja veľmi rád vráti. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Je v tom opět otisk mého dětství. Nicméně ne tak velký, aby ve mě asi zanechal dostatečnou nostalgii a pochopení. Mnohem větší vztah jsem asi měl k seriálu o Medvídkovi Pú, který jak tak pozoruju asi ani neexistuje, takže nevím co jsem celé své dětství dělal. Příběhy pro děti, ale na rozdíl od jiných Disney filmů s vámi asi nepůjdou do dospělosti. Bohužel. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Kreslená klasika, kterou jsem měl štrašně rád, když jsem byl ještě dítě. Příjemnou společnost plyšového medvídka, tygra, oslíka a mnoha dalších jsem si vždy užil. A i teď, když jsem se na to z hecu podíval, pořád jsem se smál a na hodinu se vrátil do dětských let. Navíc výborný český dabing nemá chybu. Určitě doporučuji dnešním dětem, aby Medvídka Pú rozhodně zkoukly. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Medvídek Pú je sice legendární animovaná postava, ale mě se tak nelíbí, jak je uctívaná. A to ani v tomto zpracování od Walta Disneyho. Sice se drželi knižní předlohy, což je vidět na tom, jak ve filmu listují knihou, ale nic extra fascinujícího to není. Jediné co mne zaujalo, byla chvíle, kdy Pú v králíkově noře tak papal med, že tak ztloustnul a nemohl se dostat ven. Ostatní je spíše takové seznamování se s ostatními postavičkami, z nichž se mi nejvíce líbil tygr a to, že tygr toho umí strašně moc, hlavně skákat. [2008. hodnocení, 56. komentář, 78%] ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Pri animácii boli väčšinou použité kreslené a akvalerové koncepty s prázdnymi časťami a atramentovými hrubými linkami naznačujúcimi tvary. (Hystory)
  • Prvotne plánovaná kvantita, zodpovedajúca celovečernému filmu, sa napokon redukovala na tri 30 minútové časti, ktoré boli spojené až v roku 1977. (Hystory)

Reklama

Reklama