Reklama

Reklama

Mistrovství světa v hokeji ve Stockholmu

všechny plakáty

Obsahy(1)

Průběh MS v ledním hokeji ve švédském Stockholmu v roce 1954 kde hokejisté Československa obsadili čtvrtou, tzv. bramborovou pozici. Vybrané momenty zápasů našeho mužstva, jak i důležité okamžiky ze zápasů o medailové pozice. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

roswelll 

všechny recenze uživatele

Hokej dnes a v roce 1954 se nedá vůbec srovnat. Témeř se nevylučovalo, brankáři neměli žádnou ochranu hlavy, vstřelené branky pod víko byly taky výjimkou. Ale co mě šokovalo byl ten enormní zájem o hru jako takovou, první čtyři celky turnaje si musely připadat jak v hokejovém ráji. Samozřejmě komentáře hry našich a zvlášt sovětských hokejistů neznaly negativa, přestože v tabulce MS si naši na medaili nesáhli. Ale jinak velice zajímavý a vzácný sportovní dokument ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nejen pro hokejove fanousky hodnotny dokument. Skoda, ze se divaci nedockali pravidelneho prehledu z kazdeho sampionatu. Zaujmou jak dlouhe herni pasaze vybranych zapasu, tak predevsim zivot v ulicich a atmosfera behem mistrovstvi ve Stockholmu. Nepravem opomijeny dokument. ()

Reklama

Reklama