Reklama

Reklama

Escobar - Paradise Lost

  • Francie Paradise Lost (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Escobar: Paradise Lost sa odohráva počas posledných rokov Escobarovej nadvlády v Kolumbii. Mladý surfer Nick (Josh Hutcherson) a jeho brat Dylan (Brady Corbet) nachádzajú skromné útočisko na surfovanie pri Medellin, kde Nick spoznáva ženu svojich snov Mariu (Claudia Traisac). Maria je však toho času zaneprázdnená prípravou kampane pre svojho strýka Pabla Escobara (Benicio del Toro). Potom, čo Pablo pomôže Nickovi a Dylanovi s miestnymi kriminálnikmi, s ktorými mali problémy, Nick postupne upadá do divokého sveta extravagancie, korupcie a krviprelievania, z ktorého je nemožné uniknúť. (ambron)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (77)

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o žádnou pecku, Escobar je celkem v pozadí a nemá ani co hrát, takže veškerý um, který del Toro má, zůstal nevyužit. Na druhou stranu sledujeme z počátku nějakou romanci dvou naprosto najivních, chce se říct úplně blbých lidí, kteří chca nechca spadnou do kolotoče Eskobarových eskapád. průměr. Závěr solidnější, začátek hodně nudný. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Kdybych předtím neviděl Narcos... Jenomže já jsem Narcos viděl. A tohle není ve srovnání s tím vůbec nic. Tohle je ve srovnání s tím jen film. Film o chlápkovi, jehož myšlení nedává smysl, a jediné, čím si to máš vysvětlit, tak tím, že byl lačná zrůda. Chybí mu ten lidskej rozměr, kterej mu dodal seriál. Kterej osvětlil seriál. Nevraždil beze smyslu. Nevraždil svoje nejbližší proto, že by mu mohli škodit. Vraždil je v momentě, kdy mu skutečně škodili, případně tehdy, když to na něj mohlo působit dojmem, že by mohli škodit. A hlavně: nikdy nebyl žádnej Nico, kterej se měl stát dokonce součástí širší rodiny. A i kdyby byl, tak by snad nevypadal jako figurka z japonskýho animáku, která ještě navíc věčně spřádá nějaký pikle. Z tohohle borečka bych byl paranoidní i já, vůbec jsem se tady tomu Pablovi nedivil. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí Narcos cokoliv od Escobara beru a tohle mě taktéž velmi bavilo. Del Toro jako Escobar naprosto bezchybný, byť se děj zaměřoval především na Joshe Hutchersna,který se zamiluje do Escobarovy neteře a to přináší maléry. Závěrečná půl hoďka je našponovaná napětím, že jsem téměř nedýchal. Velmi dobré i drsné. 80% ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Hrozná otrava. Nevhodně zvolili formu vyprávění přes Kanaďana (nakonec jsem pochopil proč). Escobar nebyl Escobar, ale nějaký vyfabulovaný mafián a hlavně ufňukaná buznička Josh Hutcherson (tragéd). Ten mi vypil krve. Nemuseli vůbec použít jméno kolumbijského mafiána. Měli si natočit romantický film s názvem: Jak se kretén zamiloval v Kolumbii. Podraz za 40%. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutých Narcos je samozřejmě laťka velmi vysoko, ale i Del Torova prezentace Escobara je přesvědčivá a objektivně výborná. Milostná linka je po Narcos paradoxně osvěžující, ale několik pseudolíbivých scén si tvůrci mohli odpustit. Děj se týká let 91/92, avšak s nahlédnutím do jiných koutů Escobarových aktivit, takže i z dokumentárního pohledu je snímek přínosem. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (4)

  • Snímka sa natáčala v panamských lokalitách Bocas del Toro, Chiriquí i samotnom meste Panama. (mh825)
  • Španielska herečka Claudia Traisac vo filme používala mnoho mexických a argentínskych fráz, pretože vôbec nehovorila kolumbijským dialektom. (MikaelSVK)
  • Vlajka vejúca pred kanadskou ambasádou v Bogote, v skutočnosti nebola vlajkou Kanady. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama