Reklama

Reklama

Metamorphosis

Krátkometrážní / Fantasy
Velká Británie, 2012, 4 min

Recenze (13)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Velmi nápaditě a zajímavě pojatý krátkometrážní film, který hravě pracuje s tématem metamorfózy. Zpočátku jsem se sice trochu ztrácel, ale závěr byl velmi překvapivý. Zkrátka jedním slovem - podmanivé. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

A takhle se dámy a pánové dělá pořádná reklama na Britskou národní galerii - sice tu jako správný akulturní pakůň nenacházím ani jeden odkaz na nějaké slavné dílo (a jsem si jistý, že tu nějaký takový odkaz bude), ale to mi ani v nejmenším nebrání v tom si užít tohle vizuálně podmanivé představení, kde tvůrci dokázali narvat do tří a půl minuty víc atmosféry a tajemna, než celá loňská hororovo-mysteriózní tvorba dohromady. A Anna Friel je tu asi desetkrát lepší ´tajuplnou aristokratkou s tajemstvím´ než v Bathory. Klatě, povedené! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tajemné sídlo, hostina a temně vyzývavý pohled Anny - čachtické paní - Frielové. Pokoj proměňující se v divoký les, jelen a prolnutí snu se skutečností. Při další hostině je něco jinak... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Metamorphosis je jakousi parafrází na Artemis a Akteon jak zde správně v diskuzi uvedl uživatel Yak. Co se týče samotného kousku za mě působivé ve všech směrech. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama