Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od narození jste s nimi, ani na chvíli je neopustíte. Dáváte jim kus sebe, když by se bez vás vůbec neobešly. Dohlížíte na jejich vývoj, myslíte za ně, vychováváte je, sdílíte s nimi první bolesti, strach, úspěchy, zklamání, radosti, lásky, známky ve škole. První vlastní kroky, ještě na nejistých nohách, než se rozletí z rodného hnízda. Myslíte si, že jste jim dali to nejlepší. Ony ale mají moc málo času na to, aby byly vděčné, nemyslí na vás a už vůbec vás nemají rádi, protože všechno děláte tak hrozně jinak. Rodiče a děti, věčný střet v pohledu na svět.
Celia Green donutila všechny své děti, aby k ní i s partnery zase jednou po dlouhé době přijeli na prodloužený víkend. Celia je velmi bohatá, ale zároveň extrémně spořivá perfekcionistka. Čas nezastaví. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

awerto 

všechny recenze uživatele

Prazdne. Zbohatlici riesia, ci predat svoj dom. V tom sa riesia, velmi povrchne, vztahy. Najvacsie trhliny v slaboduchom scenari. Mne gayovia nevadili, ale celkovo casting slaby. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Příjemný odpočinkový film, kde děj ani tak moc nebyl podstatný, ale krásné prostředí jezera, lahodná hudba a velmi sympatičtí mladí herci - Celiiny děti se svými protějšky … bezva relax … ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

1) Nelíbilo se mi, jak to Patricia Clarkson nevěrohodně zahrála. Prostě jsem jí to nevěřil. 2) Theo a Luke, dvojka na pěst. Nesympatičtí gayové. 3) Proč autoři cítili potřebu babrat se nostalgií, objevující se v každém vážnějším filmu, kde rodiče zoufale čekají, až se dětičky uráčí za nimi zase jednou podívat? 4) Ty strašný kecy, co Američani používaj v komunikaci, jsou tak hrozně nepřirozený. 5) Ani jeden zapomatovatelnej herec nebo hérečka. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama