Reklama

Reklama

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (924)

Indiana 

všechny recenze uživatele

Mega prdel, kdy se zase jednou celej sál skoro nepřetržitě gebil. Mně osobně se to líbilo ještě víc než už tak hodně dobrá jednička a některý vtípky ještě dlouho nezapomenu. Duo Tatum / Hill si to opět neskutečně dává a pár hodně dobrejch scén zbylo i na mega zuřivýho Ice Cuba, kterej je tu permanentně komicky nasranej že už to asi víc nejde. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Záverečné titulky sú geniálne, platí to aj o vypointovaných scénach, kde je v strede pozornosti Ice Cube a výborná je aj záverečná sequelová koláž. 22 Jump Street je po všetkych stránkach zábavnejší film ako prvý, no i tak ho nemôžem hodnotiť výrazne pozitívnejšie. Pretože Lord a Miller nevedia rozprávať príbeh a skôr ako o deji možno hovoriť o spleti skečov s vulgárnym humorom presahujúcim medze únosnosti. Komediálny žáner vo vrcholnej podobe si predstavujem predsa len trochu inak. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľká pecka.Už ani nepamätám kedy som naposledy v kine plakal od smiechu. Tu sa to podarilo. Sviežosť jedničky je ospravedlnená vedomím vypĺňaním sequelových klišé (niečo ako Scream 2 a 3 ale omnoho funkčnejšie) a Hill s Tatumom sú najsympatickejšia dvojka za (minimáne)posledný rok. Veľmi silných 9/10. P.S. počas záverečných titulkov som mal chuť tlieskať. P.S. 2 ak niekomu nesadla jednička samozrejme zabudnite P.S. 3 "Something Cool" !!!!!! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DĚLEJTE TO SAMÝ CO POSLEDNĚ A VŠICHNI BUDOU SPOKOJENÍ…" /// No právě. Teda vlastně – kéž by! Není podstatný, že příběh je podobnej, ovšem jestli to měla bejt obdobná hlína jako minule, tak nechápu, proč vsadili na humor z dílny Apatowa (nebo Rogena?). Nevěřím, že mládež dneska místo inteligentního (nenavážím se do tebe! Jen konstatuju…) humoru konzumuje radši takovýhle sračky. Navíc voba (no hlavně ten tlustější) dost přehrávaj a i to je místama dost trapný. Podle mě je tady trapností asi tak vo 97a½ % než minule. Ledaže by to … já se to bojím vyslovit (napsat vole)… mělo bejt – FTIPNÝ!? (to jsi neměl říkat! Vlastně psát…) Takže kluci parodoujou sami sebe z dvacetjedničky, no a nic moc. J.Hill by prostě neměl dělat na scénářích k filmům, na který se dívám. Nakonec ty 3* dám, ale dře to! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Na školu nám nastoupilo 30tiletý batole. 2.) Nejvíc se zasměju u sousedů. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

choze 

všechny recenze uživatele

"JSEM PRVNÍ Z NAŠÍ RODINY, KDO PŘEDSTÍRÁ, ŽE SE DOSTAL NA VYSOKOU." Na tohle se bohužel Rogen se SOUSEDY vůbec nechytá. Komedie roku trumfující jedničku. Už po pár minutách jsem brečel smíchy, celé to parafrázování rozpadajícího se manželství je geniální, taky utahování si z Tatumových filmů, a to, co se strhlo těsně před závěrečnými titulky, nemá obdoby. Kéž by Tatum a Hill všechny ty štace opravdu obrazili. "TO JSOU CUCFLEKY?" - "VLASTNĚ MI TO UDĚLALA CHOBOTNICE..." ()

Galerie (70)

Zajímavosti (38)

  • Ve scéně, kde Jenko (Channing Tatum) a Schmidt (Jonah Hill) vcházejí do nové základny na adrese 22 Jump Street, lze v pozadí vidět staveniště a plachtu s nápisem "23 Jump Street coming soon." (UM3L3C)

Související novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

28.07.2015

Phil Lord a Chris Miller (Lego příběh) měli po 22 Jump Street režírovat romantickou komedii The Rosie Project. Lucasfilm jim ale odmávnul film s mladým Hanem Solem, takže vzali nohy na ramena a… (více)

Reklama

Reklama