Reklama

Reklama

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (925)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, že pred dvoma rokmi, tak trochu prekvapivo, skvele zafungovala akčná komédia 21 Jump Street. Pochválila ju kritika a ľudia sa do kín vo veľkom hrnuli. Celá zostava sa nám teraz vrátila v plnej paráde a pustili sa do nového prípadu. Množstvo scén, či situácii sa opakuje. Vtipnosť filmu, či samotných postáv teda stavia aj na tom, že sa vtipy opakujú a áno, aj to opakovanie niekedy môže byť zábavné a aj to, že o tom opakovaní hovoríme. Nič objavné, ale ísť na to takto vo filme za 65 miliónov dolárov predsa len trochu riskantné. Tržby sú však ešte lepšie ako pred dvoma rokmi. Zjavne sa teda zadarilo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tělnatá citlivka a jednoduchost v nátělníku opět na tajné antidrogové misi ve vzdělávacím zařízení. Stejnost šablony si nyní chytře naklonili na svou stranu, vyrukovali s pár odzbrojujícími scénami (Ice Cube už uhodl, kdo přijde na večeři), četnost hluchých míst zůstala zachována (většinou dialogy ústřední dvojky ohledně jejich vztahu). V závěrečných titulcích mají zcela jistě prsty Neveldine s Taylorem povzbuzení dvěma litry silné kávy a kokainem suplujícím instantní smetanu.. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica je dosť nevýrazná, ten meta-meta-humor mi miestami liezol na nervy, no dve totál vtipné scény (obe spojené s jedným zvratom, ktorý inak neskutočne spoileroidné trailery chvalabohu nevyzradili) a fajn finiš to ťahajú na slabých 80%. Jonah Hill je strašný borec a kradne si film, no ani Channig Tatum a Ice Cube nezaostávajú. Prekvapením je Jillian Bell z Eastbound and Down, ktorá totálne dáva, no má pramálo priestoru! I want more! PS: nadupaný soundtrack! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět další díly. Nejvíce asi 34 Jump Street: Return of the Ghost, 43: Jump Street: Mariachi School a také závěrečnou 2121 Jump Street, která se odehrává ve vesmíru. Výhodou této kraviny je zcela určitě fakt, že mě bude bavit i podruhé, potřetí a prostě kdykoliv. Tvůrcům se i podruhé podařilo namíchat koninu obřích rozměrů, kterou si nelze neužít. To věčné pomrkávání na diváka je smrtící. Nejvíce mě rozsekala scénka, kdy Ice Cube zjistí, že mu Schmidt ojel dceru. "Seš mrtvej, Dougu."  Kdo si počká po závěrečných titulcích dozví se něco o novém vztahu, který má Dave Franco. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Doneste mu sakra vodu. Je černej, už trpěl dost." Umím se infiltrovat na jakkoli náročnou školu bez toho, aby mne bystří studenti odhalili po první větě. Zatím sice zvládám jen pozici školníka, ale po plastický operaci si klidně troufnu na roli němýho studenta z Angoly a pod dohledem vietnamskýho Ježíše odhalím každou trestnou činnost páchanou na akademický půdě. Osvědčený policejní duo sice nemá mý kvality a proto na vysoký škole neomylně a hlavně dostatečně trhle tápe, což mohu dokladovat brilantními rozhovory sexuálně uspokojenýho policisty se svým velitelem či dokonalou scénou zběsilýho vrtání děr pro kamery. Pár slabších míst na mne, bohužel, taky vykouklo, ale přesto jsem se bavil natolik, že až dojde k dalším stěhováním po kostelech na Jump Street, tak já u toho rozhodně budu. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (38)

  • Maya (Amber Stevens) má ve svém vysokoškolském pokoji na zdi vylepený obraz Vincenta van Gogha „Hvězdná noc“. (Duoscop)
  • Severoamerické tržby komediálního hitu byly 191,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 331,3 mil. (NIRO)
  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Reklama

Reklama