Reklama

Reklama

2 Hours

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller / Akční
USA, 2012, 26 min

Režie:

Michael Ballif

Scénář:

Michael Ballif

Kamera:

Michael Ballif

Hrají:

Michael Ballif

Obsahy(1)

Hlavní hrdina tohoto kousku se potlouká zdevastovaným světem, který postihla zombie nákaza. On sám je nyní nakažený a má jen dvě hodiny na to, aby nalezl ostatní přeživší a možný protilék. Jenomže cesta k nim je plná nástrah a zombíků… (SOLOM.)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne moc zábavná, nicméně solidně natočený short. Nemá moc čím zaujmout, spíše opravdu jen pro lovce krátkých či zombie filmů. Je tu ale přímo nesnesitelný vypravěč který mluví tak nezajímavým hlasem že mě to strašně iritovalo. Pár scén celkem ušlo ale celkově je to silně o ničem a moc obyčejné. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

On tento zombie snímek není zas až taková katastrofa, nicméně mi na něm nejvíc sraly ty „ultrarychlé zombie“ – to já nesnáším a stejně jako některé ostatní i doprovodný hlas vypravěče. Jinak ale musím pochválit práci kameramana, ten si nevedl vůbec špatně stejně jako třeba takový zvukař. Největší smůlou je, že já zombie žánr prostě nemusím a když už, tak starou klasiku – poctivé masky a ne tyhle ty novodobé srajdy a sprintující lidi s troškou mouky a kečupu na ksichtu… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zombie žáner začína byť pre mňa pasé. Tak, ako som strašne chcel pred 15-20 rokmi aby toho bolo čo najviac, dnes cítim pravý opak. Tieto zombiády s filozofickým presahom, nech sa strčia do...ja potrebujem CITY OF THE LIVING DEAD 2. ()

Mathew55 

všechny recenze uživatele

Výborné zpracování vzhledem k tomu, že se jedná o krátkometrážní film. A kdyby mě tak neiritoval hlas hlavní postavy, dal bych klidně i 5*. ()

Reklama

Reklama