Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Snape 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení, další skvělý film s odzbrojující Audrey Tautou v hlavní roli. Nechci nic prozradit z děje, ale vězte, že vyprávění stejného příběhu z pohledu více postav, v jiných filmech bývající poněkud samoúčelné, je zde dovedeno k dokonalosti. Po nějakých 40 minutách vás čeká kruté vystřízlivění, způsobené objektivnějším pohledem na předešlé události. Že se při tom nestačíte divit a nádherný úsměv "Amélie" vám poněkud zhořkne, to slibuji. Závěr je pak už jen pomyslnou třešničkou na dortu. ()

Yomega 

všechny recenze uživatele

Kdyby film skončil o 20 minut dříve scénou v sanitce, kde Angélique chytla Loica za ruku, bylo by to skoro na pět. Takhle mě konec přišel lehce překombinovaný. I když závěrečná scéna s překvapením za skříní je skvělá, přece jenom mě posledních 20 minutek trošku kazí zážitek z jinak výborného filmu. Ovšem to je v podstatě jediná výtka kterou mám. Bavil jsem se znamenitě a Audreyta je prostě úžasná. Když se usměje, vypadá jako nejhodnější člověk na světě, ale pohled když viděla jak Loic říká své ženě „miluji tě“ naznačuje, že v jejích temných očích se skrývá něco jiného než dobrosrdečnost.Na ní stojí tento film85% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Dost milé překvapení. Stačilo by jen pár věcí dotáhnout a bez problémů bych tomu dal plný počet. Ono to totiž má zajímavý děj, dost silnou atmosféru, dobře napsaný scénář, skvělou kameru, vhodně vybranou hudbu a solidní herecké výkony, navíc Audrey Tatou tu podle mě docela dobře dokázala zahrát zápornou roli. Kdo by to do ní po Amélii z Montmartru řekl... Za mě každopádně velká spokojenost, sice ten děj není nic nového, ale funguje to přesně tak jak má a to spousta thrillerů nedokáže, kór ještě romantických. Fakt by stačilo málo a ten plný počet bych dal, chvíli jsem nad ním i přemýšlel, ale nakonec to na něj nevidím. I tak jsem hodně rád, že jsem na to narazil. Silné 4* ()

Puyi 

všechny recenze uživatele

Ano, spojení romantické komedie a drama není v tomto případě bohužel uplně ideální, ikdyž mi to začalo vadit až ke konci filmu. Jinak jeho celkový průběh se mi líbil, ale nějaký velký zázrak to zase nebyl...;) Herci byli obstojní - Audrey se mi líbila snad už jako vždy...:) Jednu chvíli jsem uvažoval i 4*, ale kvůli závěru, který mi bohužel tak torchu zkazil celkový dojem z filmu, dávám 3. :) ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Příběh o impozantní Angélique, který mě svým rozeběhem zmystifikoval sladkobolným průběhem, jenže jakmile se to doklopýtá tam kam má, byla jsem svědkem, že ten sentimentální závoj byl v mžiku stržen a karta se obrací v jakýsi psychoanalitický rozbor (ne)křehké Angélique, jež je "umělkyní" ve všech směrech. To, co v závěru vytvoří za umělecké dílo je lahodnou parafrází léčby, ze které zamýšlený profit sklidil divák. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama