Reklama

Reklama

Affection

všechny plakáty
Krátkometrážní / Animovaný / Horor
USA, 2012, 9 min

Obsahy(1)

Morbídne, sexuálne predstavy mäsiarskeho vraha znázornené v 3D animácii. (*CARNIFEX*)

Recenze (8)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že PP (psycho-pecka ), len by som dodala, že Džimiho slipy sú balené na DVD s obsahom akože 11 videoklipov ( 2 jeho ),4 shortky ( 2 jeho ) + 3 trailery . A to je dôvod, prečo sa už k jeho tunajším skratkám vyjadrovať nemienim. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Predstavy mäsového vraha v 3D animácii, ktorá miestami pôsobia tak amatérsky, že mi pripomenuli detské časy Commodore 64 či Atari. Snaha režiséra byť čo najviac morbidný síce vyšla, no vo mne tento snímok, vďaka už spomenutému negatívu vyvolal skôr úškrn - 30%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jimmy ScreamerClauz mě uhranul svým Where the Dead Go to Die. Poznávacím znakem by pro mnohé mohla být nehezká (až odpudivá)animace, která mnoho lidí odradí. Možná je to dobře, protože kdyby koukali dál tak zjistí, že obsah jeho filmů je ještě daleko horší než jeho animace. To myslím v dobrým slova smyslu. Jeho snímky jsou prostě jedno velký psycho a já si je ani popravdě s jinou animací představit nedokážu. Jimmy ScreamerClauz opět nezklamal. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nejrůznější bizarní – perverzní – úchylné snímky-filmy, to je přesně to, čím nikdy nepohrdnu, nicméně i já mám své určité hranice. Animovaná stránka tohoto kousku byla na můj vkus dost chabá, přestože nám nabídne několik skutečně úchylných situací-kreatur. Nicméně vizuální orgie byly o poznání slabší, než ty zvukové. Raději dávám přednost asijským prasečinkám… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez urážky, ale komplexy sa vybíjajú aj iným spôsobom. Nebol som zhnusený, skôr prekvapený nad tým, ako niekto rieši svoju paranoju. No, ale čo iné? ()

hhannie 

všechny recenze uživatele

Ta animace byla tak příšerná, že jsem vůbec ráda, že jsem vydržela až do konce. Avšak stejně jsem měla kolikrát problém rozpoznat, co se vlastně autor snaží zobrazit, takže pro mě je Affection kraťasem nevydařeným po všech stránkách. ()

Reklama

Reklama