Reklama

Reklama

Slasher House

všechny plakáty
Velká Británie, 2012, 85 min

Režie:

Mj Dixon

Scénář:

Mj Dixon

Hrají:

Eleanor James

Recenze (6)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Snaživý laciný slasher, který mne některými věcmi silně zaujal, ačkoli všeobecně mi nadprůměrně zdařilý nepřijde. Vzhledem k nízkému rozpočtu ale dám tři hvězdy rád, protože se rozhodně jedná o film, který minimálně svým audiovizuálním zpracováním (hra s barvami) dost vybočuje, což ho činí zajímavým a vyčnívajícím nad drtivou většinou podfinancované nezávislé produkce. Následkem toho jsem ochoten přivřít oči nad amatérsky působícími herci, nejslabším to prvkem celého filmu. Atmosféricky je to občas hodně fajn, rozuzlení také poměrně snaživé. Prostě z toho cítím, že tvůrci chtěli i s minimálním rozpočtem udělat co nejlepší a nejzvláštnější film, nevsadili na nudnou klasickou jistotu (laciné exploitation či ještě lacinější found footage). Tento přístup se mi líbí, takže palec tentokrát nahoru a jsem zvědav, co bude rejža dělat dál. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ak mám byť úprimný, tak jediné, čo ma na tomto horore zaujalo, bolo to, ako pekne ladili červené vlasy hlavnej hrdinky so zelenkavým filtrom kamery. Ináč ma to vôbec nebavilo a nijakú kvalitnú atmosféru či poriadne gore som tam žiaľ nenašiel, takže ja osobne by som asi radšej privítal to nudné, lacné exploitation. Aspoň že to na amatérske pomery nebolo nakrútené úplne najhoršie, takže som nemal nejaký vážnejší problém dopracovať sa ku koncu. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Eleanor James je jedna z mojich obľúbených scream queens z nezávisláckych hororov, takže ma v prvom rade potešilo, že sa tu objavila v hlavnej úlohe. A v druhom rade ma potešilo to, že napriek očividne nízkemu rozpočtu film celkom dobre vyzerá a drží si určitú štýlovosť (ako napr. The 8th Plague, ktorý mi miestami pripomenul). Ináč ide o viac-menej priemerný horor s hrdinkou, ktorá sa zobudí (nahá) v cele opusteného sanatória a netuší čo sa stalo. Onedlho však zistí, že je tu s ňou uväznených aj niekoľko vraždiacich maniakov, ktorí iba čakajú na svoje vypustenie. Nie je to žiadna bomba, ale mne sa to páčilo; od začiatku nabehla príjemne tajomná atmosféra, objavilo sa niekoľko creepy momentov, fajn gore, postavy boli rôznorodé, hudba dobrá, zeleno-červený vizuál tiež... takže v tomto prípade trochu nadhodnotím, aj keď ma mrzí, že sa to lepšie nerozbehlo. ()

Gray Wolfman 

všechny recenze uživatele

taskploitation :-D Jdi, podej, přines, zabij, rozřež :-D Nahá, neatraktivní roštěnka se probudí ve zdánlivě opuštěném sanatoriu a jak na potvoru, nepamatuje si ani hovno. Dostane se z cely ven, najde brejlatýho ňoumu, kterej jí bude po zbytek filmu dělat křoví. Do toho pár vyšinutých magorů, ktaří nám jsou před každou akcí představeni flashbacky z jejich života. Film jako nic extra, herecké výkony dost tragické. Co se mi ale opravdu líbilo, tak kamera (zelený filtr + hra barev) a především vynikající hudba, která flíček posouvá o level výš ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérská sračka s hlavní "hrdinkou",která vypadá jako kobyla. Někdy zapnete film a už po pár minutách vám začíná docházet,že jste udělali chybu. Tak přesně takový pocit jsem měl po 15 minutách. Nechápu,jak se toto může někomu líbit. Je mi jedno jestli je to amatéřina či nezávislý film nebo,jak se těmto ptákovinám říká... je to otřes za 0% ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

První pohnutky, které mě u Slasher House napadnou jsou povedený kamerový filtr, který dokáže zaujmout a na rozdíl od jiných snímků nepůsobí otravně, dále zajímavě rozvíjený děj udržující si tajemnou atmosféru především v první polovině. Nápad zavřít do jedné budovy skupinku lidí a nechat je pozabíjet se navzájem potěšil, i když nepatří mezi nejoriginálnější. V rámci nízkorozpočtových snímků určitě spokojenost i přes fakt, že gore stálo za prd a až na hlavní hrdinku byli herci nepřesvědčivý. 5/10* ()

Reklama

Reklama