Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Nurmi (Massimo Serato) je klasický šílený vědec, který experimentuje na lidech, tedy konkrétně momentálně k tomu účelu unáší světové politiky (mimo jiné a jen tak mezi námi, to by v některých případech nebyl až tak špatný nápad). Jeho oběti mizí, ale ve skutečnosti jsou transformovány - miniaturizovány - do panenek. Když to trvá dlouho, je povolán drsný policajt Mike Halstead (Tony Russel) a jeho milá Connie (Lisa Gastoni), aby zachránili svět. Jenže Nurmi je sice šílenec, ale zase ne idiot, takže se jak Mike, tak jeho milá dostanou do nepřeberné řady prekérních situací a ohrožení – možná i života. (Peabody)

(více)

Recenze (2)

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Někdy je namístě použít slovo "nejlepší", někdy "nejmíň špatný". Řeč je o filmech Antonia Margheriti, zatim jsem viděl 3 a tento je první, který není příliš zpackaný. Je tu zas spousta umělé hmoty, bakelitu, účesů půl metru vysokých, ale nepůsobí až tak příšerně hystericky jako ostatní, i ta atmosféra mi přišla funkční. Shledal jsem ve filmu vizuálně překvapivě hodně společného s Total Recallem. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Šílený vědec toužící po moci, mutanti, mozky a jiné orgány, žhavé ženské androidky s luxusními účesy, tajná vesmírná základna, sci-fi autíčka a pistolky… Sice to vypadá, že Margheriti smíchal dohromady kde co, ale má to atmosféru. Člověk na to samozřejmě musí koukat s nadhledem, tohle nejde brát vážně. ()

Reklama

Reklama