Reklama

Reklama

Černý les

  • Německo Black Forest
Trailer

Obsahy(1)

Eva, Sabine, Jurgen a Mike hledají dobrodružnou změnu od svých pohodlných každodenních životů a vydávají se na týdenní dovolenou na opuštěný statek do hlubin černého lesa. Statek Wunderlehof na samotě, obklopený jen hustými a tajemnými lesy, je všechno, jen ne snadno dosažitelný. Mladé rekreanty se základním vybavením na týdenní výpravu spolu s DVD kamerou - jejich jedinou moderní technikou - doprovodí lesní správce. Nedbají na jeho radu, aby se na statku vyhnuli tajné místnosti. Jurgen a Mike prolomí dveře, kde naleznou starou poničenou televizi. Jurgen se ji snaží několik hodin opravit, ale jediný viditelný výsledek je rozmazaný obraz a nesouvislý zvuk. Najednou začne televize fungovat a spouštět náhodné programy - ty, které fatálně ovlivní životy všech čtyř přátel... Nikoho nenapadne, že by si měli smrt turisty či jídlo z otrávených hub spojit s televizním programem. Pouze Eva pocítí, že se děje něco nevysvětlitelného. Nadpřirozená síla přebírá kontrolu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Bieda, bieda. Podľa toho dievčatka a motívu televízie som si myslela, že je to určite prerábka nejakého japonského originálu. Figu borovú - to len scenárista a režisér v jednej osobe vykradol všetky svoje obľúbené motívy ázijských strašidiel, pridal k tomu sex, nezmyselné násilie a bolo hotovo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Německá blbost. Film o partě lidí kteří jedou do chatky v lese, no a tam se začnou všichni hádat, a sem tam uviděj nějakou kresbu. Film jsem měl co dělat abych dokoukal. Všechno je tu špatně, od herců po naprosto tupé postavy po atmosféru a mohl bych pokračovat. Blbost postav nezná mezí, chlap zastřelí kamaráda a přítelkyně toho zastřelenýho se začne hned lísat po vrahovy a vrah si to nechá líbit. What the fuck? Co jako čekal? A plno dalších blbostí. Tohle je film který mi dokonale zničil noc. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Na nemeckých filmoch neznášam dve veci a to : nemecké ksichty a samotné filmy. Neviem čo vlastne chceli tvorcovia týmto filmom povedať, ale dať do hlavnej úlohy televízor, ktorý chce nejakým zvláštnym spôsobom znepriateliť dva páry proti sebe je trápny pokus niekoho vystrašiť. Akosi sa zabudlo vysvetliť či tu vôbec išlo o nejakého ducha, resp. o aký "paranormálny" jav vlastne ide. Pri tak krátkej stopáži Vás film neuveriteľne nudí. P.S. Názov filmu je totálne od veci, nakoľko o "ten" les až tak nejde. Slabých 20% ()

SunWuKung 

všechny recenze uživatele

Styria hnusni a poloretardovani nemcuri v lese, asi prvy krat v zivote videli televizor, tak sa z toho zcvokli. Velka prevelka sracka, ale ako zazrakom (alebo to bude tym, ze som naficany z tej cokolady co som pri tom zozral) som to dokukal cele a tak budem stedry a jednu hvezdu im dam. Aj ked sam vlastne neviem preco. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama